Menu
Arbejdslivet

En stille dag er slet ikke så tosset

Dagen i dag på kontoret er af de stille, faktisk så stille at jeg et par gange hat tjekket om telefonen nu også virker. Det er ikke så tit at det er så stille som i dag, men det gør mig bestemt ikke noget, får så kan jeg få ryddet op i de resterende bunker og sorteret godt og grundigt ud på det hurtigt voksende marketingdrev som lige nu er oppe på 85GB – det er vist lidt at gå i gang med Catarina.

Nu vil jeg snuppe lidt vand og så eller nyde at dagen er til de lette ting i dag. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar