En stille dag er slet ikke så tosset

7. november 2012

Dagen i dag på kontoret er af de stille, faktisk så stille at jeg et par gange hat tjekket om telefonen nu også virker. Det er ikke så tit at det er så stille som i dag, men det gør mig bestemt ikke noget, får så kan jeg få ryddet op i de resterende bunker og sorteret godt og grundigt ud på det hurtigt voksende marketingdrev som lige nu er oppe på 85GB – det er vist lidt at gå i gang med Catarina.

Nu vil jeg snuppe lidt vand og så eller nyde at dagen er til de lette ting i dag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar