En stille dag er slet ikke så tosset

7. november 2012

Dagen i dag på kontoret er af de stille, faktisk så stille at jeg et par gange hat tjekket om telefonen nu også virker. Det er ikke så tit at det er så stille som i dag, men det gør mig bestemt ikke noget, får så kan jeg få ryddet op i de resterende bunker og sorteret godt og grundigt ud på det hurtigt voksende marketingdrev som lige nu er oppe på 85GB – det er vist lidt at gå i gang med Catarina.

Nu vil jeg snuppe lidt vand og så eller nyde at dagen er til de lette ting i dag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar