Træt træt og lidt mere træt

8. november 2012

Er lige nu godt brugt og meget træt. Jeg har aller mest lyst til at kaste mig ind under dynen, men jeg må nok heller se om jeg ikke kan klare at holde mig vågen lidt endnu. Lidt endnu, for ellers vågner jeg bare alt for tidlig i morgen.

Gaaabbbb 😮

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Olines univers 8. november 2012 at 20:03

  Godt weekenden venter lig om lidt!

  • Reply Catarina 9. november 2012 at 07:00

   @Olines – Det er det nemlig og den er mere end velkommen.

   God weekend til dig og dine 🙂

 • Reply Helle K. 8. november 2012 at 21:17

  God nat – lige om lidt 😉 Jeg er så småt på vej.

  • Reply Catarina 9. november 2012 at 07:01

   @Helle K. – Håber du havde en god nat 🙂 Min var god og lang 😉

  Skriv gerne en kommentar