Menu
Her hos os

Søndagssløvhed

20121111-155308.jpg

Denne søndag er langsom. Dejlig langsom. Vi alle hygger og tager timerne som de kommer og vi nyder at der er tid tid til lige præcis det hver enkelt har lyst til. Christian tager den osse med ro, han har en smule jetlag, så det er mere end forståeligt. Vaskemaskinen har snurret for sidste gang i denne weekend mens jeg har nusset lidt rundt og indimellem tegnet en smule. Søren har “installeret” et nyt tv på det ene af værelserne og lige nu sidder vi alle med hver vores ting i stuen og hygger. Skønt med tid, til ingenting.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar