Søndagssløvhed

11. november 2012

20121111-155308.jpg

Denne søndag er langsom. Dejlig langsom. Vi alle hygger og tager timerne som de kommer og vi nyder at der er tid tid til lige præcis det hver enkelt har lyst til. Christian tager den osse med ro, han har en smule jetlag, så det er mere end forståeligt. Vaskemaskinen har snurret for sidste gang i denne weekend mens jeg har nusset lidt rundt og indimellem tegnet en smule. Søren har “installeret” et nyt tv på det ene af værelserne og lige nu sidder vi alle med hver vores ting i stuen og hygger. Skønt med tid, til ingenting.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.