Menu
Dagligdagen

Smuk og enkel i al sin enkelhed

For en del år siden havde jeg en del smykker og ure, men en dag dag jeg kom hjem fra arbejde, havde der været uindbudte gæster herhjemme og jeg havde så kun de smykker og det ur jeg havde på den dag og set betyder at jeg ikke har så mange i dag.

I dag kom jeg i tanke om en ring jeg mistede før “de uindbudte gæster kikkede forbi”. Det var en lille fin sag som prydede min højre tommelfinger. Den ring savnede jeg og har egentlig gjordt det i lang tid, men også glemt alt om den, de gange jeg faktisk har været ved guldsmeden.
I dag var det så tiden til at mine ringe skulle en tur forbi min ynglingsguldsmed (ham der lavede min vielsesring efter min egen tegning) for at blive renset og polerede, så de igen kan holde sig smukke de næste par år. Og mens jeg var derinde i butikken kom jeg i tanke om den der lille fine ring og besluttede mig for at nu skulle det være. Den lille ring skulle tilbage på min tommelfinger. Og det kom den. For ud over at få afleveret mine ringe, som jeg i øvrigt kan hente i morgen, så købte jeg også denne lille smukke sag.

20121115-170334.jpg

Jeg er glad, meget glad for, at jeg nu igen har en ring på min tommelfinger. Smuk og enkel i alt sin enkelthed. 🙂

0

4 kommentar

 • Helle K.
  15. november 2012 at 18:58

  Fordi du fortjener den 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. november 2012 at 16:34

   @Helle K. – Det synes jeg også. 🙂

   Reply
 • Susanne
  18. november 2012 at 15:55

  Lidt, men godt…

  Reply
  • Catarina
   19. november 2012 at 07:59

   @Susanne – Nemlig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar