Menu
Hos os

Måske jeg skal kaste mig over en omgang polish

20121122-192059.jpgEfter en grundig omgang rengørring på badeværelset (det vi er ved at renovere), sidder jeg lige nu med benen oppe og overvejer kraftigt om jeg skal svinge et par klude med polish eller om jeg vente til efter skabene er kommet op i morgen.

Tænke tænke, gider jeg eller er det måske bedst at vente. Puha, det er en stor beslutning, på en torsdag.

……. Jeg tror jeg venter – det er bedste – bilder jeg mig i hvertfald ind. 😉 Mest fordi jeg ikke gider mere i dag, men sig det ikke til nogen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar