Måske jeg skal kaste mig over en omgang polish

22. november 2012

20121122-192059.jpgEfter en grundig omgang rengørring på badeværelset (det vi er ved at renovere), sidder jeg lige nu med benen oppe og overvejer kraftigt om jeg skal svinge et par klude med polish eller om jeg vente til efter skabene er kommet op i morgen.

Tænke tænke, gider jeg eller er det måske bedst at vente. Puha, det er en stor beslutning, på en torsdag.

……. Jeg tror jeg venter – det er bedste – bilder jeg mig i hvertfald ind. 😉 Mest fordi jeg ikke gider mere i dag, men sig det ikke til nogen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar