Menu
Hverdagslivet...

Nogle morgener er længere end andre. I dag er sådan en morgen

Jeg vågnede halvanden time før end vækkeuret normalt vil ringe på sådan en halvvåd, kold og mørk efterårsmorgen. Det er ok med mig, når bare jeg er frisk og klar til dagens udfordringer, og det er jeg.

Jeg har nu gang i vask nummer to ,og lige om lidt vil jeg gå ude på det badeværelse som er ved at blive renoveret og fjerne alt afdækningen, som jeg lod ligge efter at VVS Ulrik var her, for loftet fik lige en omgang maling mere i går. Nu skal der ikke males mere og jeg er så meget klar til, sammem med min far, at få sat de nye skabe op i morgen.

En aktiv morgen, inden en sikkert lige så aktiv arbejdsdag er slet ikke tosset, specielt når jeg tænker på at det allerede er fredag i morgen og dermed weekend.

Godmorgen 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Henny Stewart
  22. november 2012 at 11:46

  Det er slet ikke så tosset at starte dagen på den måde. Hvad jeg derimod ikke bryder mig om, er når vækkeuret ringer, før jeg er helt færdig med at sove. Det er en uforskammethed af rang, synes jeg. 😉

  SVAR
  • Catarina
   22. november 2012 at 18:00

   @Henny – jeg giver det helt ret med hensyn til vækkeuret. Men her er det efterhånden længe side at det har vækket mig, da jeg for det meste vågner af mig selv før. Det kunne dog være rart hvis det var lidt mere lyst. Men heldigvis vare det ikke længe inden vi igen går mod de lysere tider. 🙂

   SVAR
 • Jannie
  22. november 2012 at 13:18

  Dejligt når du så er frisk. Du kan jo få en masse ud af sådan en lang dag. Og så holder jeg med Henny – vækkeure burde først ringe når man var klar 🙂

  SVAR
  • Catarina
   22. november 2012 at 18:01

   @Jannie – Jeg tror det er alderen der er ved at trykke mig, for det sidste års tid, har jeg vågnet tidligere end hvad der er nødvendigt. Men ja, jeg får rigtig meget ud af dagen og det er slet ikke så ringe. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar