Menu
Livet

Nogle morgener er længere end andre. I dag er sådan en morgen

Jeg vågnede halvanden time før end vækkeuret normalt vil ringe på sådan en halvvåd, kold og mørk efterårsmorgen. Det er ok med mig, når bare jeg er frisk og klar til dagens udfordringer, og det er jeg.

Jeg har nu gang i vask nummer to ,og lige om lidt vil jeg gå ude på det badeværelse som er ved at blive renoveret og fjerne alt afdækningen, som jeg lod ligge efter at VVS Ulrik var her, for loftet fik lige en omgang maling mere i går. Nu skal der ikke males mere og jeg er så meget klar til, sammem med min far, at få sat de nye skabe op i morgen.

En aktiv morgen, inden en sikkert lige så aktiv arbejdsdag er slet ikke tosset, specielt når jeg tænker på at det allerede er fredag i morgen og dermed weekend.

Godmorgen 🙂

4 kommentar

  • Catarina
    22. november 2012 at 18:00