Menu
Her hos os

Lys i mørket

Lørdagen blev ikke sen. Ja faktisk smuttede vi ind og så dyner inden aftenen blev til nat. Vi var en smule brugte og jeg lidt mere end det, på grund af en meget tidlig, faktisk for tidlig morgenvågning (kl 4) i går. Men det lader ikke til at jeg skal sove dagene væk, og igen i dag vågnede jeg tidligt, nemlig kl. 5. Men det er ikke noget der ikke er så skidt at det ikke er godt for noget, det er der i hvert fald nogen der siger. 😉

20121125-061502.jpg

Jeg er allerede igang (og sådan er jeg så indrettet) med de småting der jo skal nås og derfor hænger dyner og puder nu og lufter i det fri, mens vaskemaskinen sørger for at sengetøjet bliver skønt og lækkert. Den søde mand har allerede tændt op i brændeovnen og jeg har tændt stearinlys rundt omkring i huset.

20121125-061508.jpg

Samtidig med at jeg nu sidder og nyder teen, står der en stor gryde med varmt vand i den lille fryser. Den trængte til en solid omgang afrimning og det går altså lettest ved at sætte en gryde med kogende vand i ind fryseren og lukke lågen. Så klare varmen resten og om en halv times tid, kan jeg vaske fryseren af og få tingene på plads igen.

Søndag er skøn osse selvom den er lidt tidlig.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Henny Stewart
  25. november 2012 at 10:55

  Du forstår virkelig at udnytte tiden. Det at kunne gå tidligt i seng og sove godt, fordi man er træt, er sandelig heller ikke det værste, man har. Jeg selv har perioder med dårlig søvn, hvor jeg ligger og roterer som en grillkylling, og det skal man altså ikke ønske sig! 🙂

  SVAR
  • Catarina
   25. november 2012 at 11:48

   @Henny – Det kan jeg jo lige så godt, når jeg nu er oppe og frisk. 😉

   Jeg hader når jeg rammer de perioder hvor søvnen ikke rigtig vil som jeg vil. Jeg bliver så uoplagt og småttvær dagen efter. Heldigvis er det ikke så tit det sker, men alligevel.

   Håber du snart får nogle gode nætter med uforstyrret søvn. God søndag til dig. 🙂

   SVAR
 • Susanne
  25. november 2012 at 11:24

  Uh, nu blev jeg mindet om min egen fryser, øv.. 🙂

  SVAR
  • Catarina
   25. november 2012 at 11:50

   @Susanne – Jeg har haft kikket på noge uger nu, men først i dag fik jeg mig taget sammen. Og det er skønt når det er gjort. 😀

   SVAR
   • Susanne
    25. november 2012 at 19:54

    Jeg kigger lige lidt tid på min endnu, hi .-)

    SVAR
    • Catarina
     25. november 2012 at 21:00

     @Susanne – Hi hi god kikkeri. 😉

     SVAR

Skriv en kommentar