Menu
Familieliv

Lys i mørket

Lørdagen blev ikke sen. Ja faktisk smuttede vi ind og så dyner inden aftenen blev til nat. Vi var en smule brugte og jeg lidt mere end det, på grund af en meget tidlig, faktisk for tidlig morgenvågning (kl 4) i går. Men det lader ikke til at jeg skal sove dagene væk, og igen i dag vågnede jeg tidligt, nemlig kl. 5. Men det er ikke noget der ikke er så skidt at det ikke er godt for noget, det er der i hvert fald nogen der siger. 😉

20121125-061502.jpg

Jeg er allerede igang (og sådan er jeg så indrettet) med de småting der jo skal nås og derfor hænger dyner og puder nu og lufter i det fri, mens vaskemaskinen sørger for at sengetøjet bliver skønt og lækkert. Den søde mand har allerede tændt op i brændeovnen og jeg har tændt stearinlys rundt omkring i huset.

20121125-061508.jpg

Samtidig med at jeg nu sidder og nyder teen, står der en stor gryde med varmt vand i den lille fryser. Den trængte til en solid omgang afrimning og det går altså lettest ved at sætte en gryde med kogende vand i ind fryseren og lukke lågen. Så klare varmen resten og om en halv times tid, kan jeg vaske fryseren af og få tingene på plads igen.

Søndag er skøn osse selvom den er lidt tidlig.

6 kommentar

  • Catarina
    25. november 2012 at 11:48