Menu
Her hos os

En aften med lidt hygge og leg

Søndagen har budt på hugge og afslapning og en lille lur og nu til aften har jeg igenlidt til til tavlene med mit tegneprogram ‘Paper by 53’. Og hvis jeg får flere af de aftner her i den kommende uge. Så tror jeg, at jeg måske bliver færdig med den japanske Makak som som jeg begyndte på for noget tid siden.

20121125-200751.jpg

Jeg nyder at have tid til bare at slappe af med pennen i hånden og imens jeg hygger, flyder musikken fra DR kultur ud i stuen. Ganske afslappende. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar