En aften med lidt hygge og leg

25. november 2012

Søndagen har budt på hugge og afslapning og en lille lur og nu til aften har jeg igenlidt til til tavlene med mit tegneprogram ‘Paper by 53’. Og hvis jeg får flere af de aftner her i den kommende uge. Så tror jeg, at jeg måske bliver færdig med den japanske Makak som som jeg begyndte på for noget tid siden.

20121125-200751.jpg

Jeg nyder at have tid til bare at slappe af med pennen i hånden og imens jeg hygger, flyder musikken fra DR kultur ud i stuen. Ganske afslappende. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar