Menu
Hverdagen

Det blev hurtigt mandag, også for hurtigt efter min smag

Mandag og en ny uges begyndelse kom hurtigere end hvad jeg og min krop synes om. Endnu en nat med afbrudt søvn og med flere timers vågenhed gør, at jeg bestemt ikke er frisk. Ikke engang en tur under bruseren i det “nye” badeværelse hjalp.

20121126-070841.jpg

Her til morgen har jeg fundet de røde bloklys frem, en smule farve og hygge hjælper forhåbentlig på trætheden. Det hjælper i hvertfald på opblødningen af vejret, som heller ikke i dag synes at være udevejr.

En kom te venter inden arbejdsdagen for alvor starter og engang efter arbejde, vil jeg finde glarmesteren og hære om han ikke kan lave et par spejle til mig. Et badeværelse uden spejle er ikke helt det samme som et med.

God mandag og pas på du ikke blæser væk derude i verdenen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar