Genbrugsjuleri

26. november 2012

I dag er julepynten ankommet til kontoret og på mange blogs rundomkring er juleriet også i gang. Jeg havde egentlig besluttet mig forst at starte juleriets her på bloggen på fredag, men fik sådan en lyst til at starte i dag, så de sidste års julebanner og sneen, er på blevet uploaded. Genbrug i aller bedste forstand.

20121126-161429.jpg

Dørkransen, som jeg plejer at lave er i år en jeg har købt, da jeg synes den så så sød og efterårsagtig ud og den passer egentlig fint til fordøren. Så ikke alt er genbrug. Kun bloggen. 🙂

UPDATE: Ja, den der genbrugsjul holdt så ikke så længe, i dag onsdag d. 28/11-2012, fik jeg lavet lidt nyt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 26. november 2012 at 18:57

  Den er da også så fin den header – glædelig jul 😉

  • Reply Catarina 26. november 2012 at 20:55

   @Helle K. – Takker og i lige måde. 😉

 • Reply Susanne 26. november 2012 at 19:43

  Dit juleri er rigtig hyggeligt, håber dog vi også får lidt af den ægte varer 🙂

  • Reply Catarina 26. november 2012 at 20:56

   @Susanne – Det er jeg sikker på vi gør inden længe. Hørte at de lover sne i weekenden, det bliver hyggeligt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar