Genbrugsjuleri

26. november 2012

I dag er julepynten ankommet til kontoret og på mange blogs rundomkring er juleriet også i gang. Jeg havde egentlig besluttet mig forst at starte juleriets her på bloggen på fredag, men fik sådan en lyst til at starte i dag, så de sidste års julebanner og sneen, er på blevet uploaded. Genbrug i aller bedste forstand.

20121126-161429.jpg

Dørkransen, som jeg plejer at lave er i år en jeg har købt, da jeg synes den så så sød og efterårsagtig ud og den passer egentlig fint til fordøren. Så ikke alt er genbrug. Kun bloggen. 🙂

UPDATE: Ja, den der genbrugsjul holdt så ikke så længe, i dag onsdag d. 28/11-2012, fik jeg lavet lidt nyt. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 26. november 2012 at 18:57

  Den er da også så fin den header – glædelig jul 😉

  • Reply Catarina 26. november 2012 at 20:55

   @Helle K. – Takker og i lige måde. 😉

 • Reply Susanne 26. november 2012 at 19:43

  Dit juleri er rigtig hyggeligt, håber dog vi også får lidt af den ægte varer 🙂

  • Reply Catarina 26. november 2012 at 20:56

   @Susanne – Det er jeg sikker på vi gør inden længe. Hørte at de lover sne i weekenden, det bliver hyggeligt. 🙂

  Skriv en kommentar