Menu
Hverdagslivet...

Halve oplysninger

….eller halve beskeder som først bliver til en helhed om 14 dage, er ikke noget jeg som sådan kan gider at beskæftige mig med. Og så alligevel. For de nager og de dersens emnerne irritere, og er slet ikke noget sådan at få ud af hovedet igen. Et ved jeg bare – jeg vil ikke indgå i “den slags fællesskab”, for hvis det var det jeg ville, havde jeg stadig været tjener, den dag i dag. Slut prut finale… basta…. eller noget!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Helle K.
  27. november 2012 at 21:17

  Hold da op – du har taget stilling, kan jeg fornemme, hvis det hele ender, som du frygter?

  SVAR
  • Catarina
   28. november 2012 at 06:20

   @Helle K. – Jeps, det har jeg, for andet kan jeg ikke leve med. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar