Halve oplysninger

27. november 2012

….eller halve beskeder som først bliver til en helhed om 14 dage, er ikke noget jeg som sådan kan gider at beskæftige mig med. Og så alligevel. For de nager og de dersens emnerne irritere, og er slet ikke noget sådan at få ud af hovedet igen. Et ved jeg bare – jeg vil ikke indgå i “den slags fællesskab”, for hvis det var det jeg ville, havde jeg stadig været tjener, den dag i dag. Slut prut finale… basta…. eller noget!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 27. november 2012 at 21:17

    Hold da op – du har taget stilling, kan jeg fornemme, hvis det hele ender, som du frygter?

    • Reply Catarina 28. november 2012 at 06:20

      @Helle K. – Jeps, det har jeg, for andet kan jeg ikke leve med. 🙂

    Skriv gerne en kommentar