Menu
Dagligdagen / Teknologi

Til mig selv var det svært og jeg er endnu ikke helt tilfreds

20121127-163526.jpgjeg har en del bogmærker på min telefon. Grunden til at jeg ikke bare har dem i foretrukne, er at det nogle gange går stærkt og så er de noget mindre “knapper” på telefonen ikke sådan lige at ramme.

Men noget der har irriteret mig helt vildt meget, er at nogle de bogmærker ligner l**t også det til min egen blog her.

I dag fant jeg så ud af hvordan man ret så nemt og simpelt kan lave sådan et ikon. Jeg lavede først et til en veninde og derefter et til mig selv. Men jeg er skutte helt tilfreds med mit eget, så det bliver en ommer en af dagene. Når jeg altså lige har fundet ud af hvordan det skal se ud. Lige nu er det bare profilbilledet her fra bloggen der er brugt.

Jeg har også prøvet med noget fra den header der er her på bloggen lige nu, men det var heller ikke lige sagen. Jeg må vist finde den kreative hjernehalvdel frem.

0

3 kommentar

 • Helle K.
  27. november 2012 at 17:35

  Du er sgu’ så dygtig 🙂 det vil jeg huske, hvis jeg lige falder over en iphone en dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. november 2012 at 17:37

   @Helle K. – Smiler…. måske det også virker på andre telefoner. Jeg kan desværre ikke selv teste det. 🙂

   Reply
 • Nu er jeg tilfreds
  29. november 2012 at 06:07

  […] d. 29. november 2012 kl. 06:05 og gemt i: [Bloggen / bloggeriet]Jeg var jo ikke helt tilfreds med det eget ikon jeg lavede i forgårs. Men i aften fandt jeg på at lave et som passer rimeligt fint til bloggens […]

  Reply

Skriv en kommentar