Menu
Dagligdagen / Teknologi

Til mig selv var det svært og jeg er endnu ikke helt tilfreds

20121127-163526.jpgjeg har en del bogmærker på min telefon. Grunden til at jeg ikke bare har dem i foretrukne, er at det nogle gange går stærkt og så er de noget mindre “knapper” på telefonen ikke sådan lige at ramme.

Men noget der har irriteret mig helt vildt meget, er at nogle de bogmærker ligner l**t også det til min egen blog her.

I dag fant jeg så ud af hvordan man ret så nemt og simpelt kan lave sådan et ikon. Jeg lavede først et til en veninde og derefter et til mig selv. Men jeg er skutte helt tilfreds med mit eget, så det bliver en ommer en af dagene. Når jeg altså lige har fundet ud af hvordan det skal se ud. Lige nu er det bare profilbilledet her fra bloggen der er brugt.

Jeg har også prøvet med noget fra den header der er her på bloggen lige nu, men det var heller ikke lige sagen. Jeg må vist finde den kreative hjernehalvdel frem.

3 kommentar

  • Catarina
    27. november 2012 at 17:37