Til mig selv var det svært og jeg er endnu ikke helt tilfreds

27. november 2012

20121127-163526.jpgjeg har en del bogmærker på min telefon. Grunden til at jeg ikke bare har dem i foretrukne, er at det nogle gange går stærkt og så er de noget mindre “knapper” på telefonen ikke sådan lige at ramme.

Men noget der har irriteret mig helt vildt meget, er at nogle de bogmærker ligner l**t også det til min egen blog her.

I dag fant jeg så ud af hvordan man ret så nemt og simpelt kan lave sådan et ikon. Jeg lavede først et til en veninde og derefter et til mig selv. Men jeg er skutte helt tilfreds med mit eget, så det bliver en ommer en af dagene. Når jeg altså lige har fundet ud af hvordan det skal se ud. Lige nu er det bare profilbilledet her fra bloggen der er brugt.

Jeg har også prøvet med noget fra den header der er her på bloggen lige nu, men det var heller ikke lige sagen. Jeg må vist finde den kreative hjernehalvdel frem.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Helle K. 27. november 2012 at 17:35

  Du er sgu’ så dygtig 🙂 det vil jeg huske, hvis jeg lige falder over en iphone en dag 🙂

  • Reply Catarina 27. november 2012 at 17:37

   @Helle K. – Smiler…. måske det også virker på andre telefoner. Jeg kan desværre ikke selv teste det. 🙂

 • Reply Nu er jeg tilfreds 29. november 2012 at 06:07

  […] d. 29. november 2012 kl. 06:05 og gemt i: [Bloggen / bloggeriet]Jeg var jo ikke helt tilfreds med det eget ikon jeg lavede i forgårs. Men i aften fandt jeg på at lave et som passer rimeligt fint til bloggens […]

 • Skriv gerne en kommentar