Støvlerne kom på i dag

27. november 2012

Det er ikke fordi det ligefremt var koldt her til morgen. Faktisk synes jeg dwt var en kende mildt, nok mest fordi de slet ikke blæste. Det har det ikke gjort hele formiddagen, faktisk rigtigt dejligt at slippe for vinden, bare for en stund.

Tilbage til i morges, jeg var ved at finde mine sko frem, da jeg kom til t lille på det ander skab. Skabet med alle mine støvler. Jeg måtte åbne det og ud sprang mine snart 4 år gamle støvler. Hurtigt var vi føder i dem og der var som et gensyn med en gid gammel ven.

20121127-135822.jpg

De er måske lige en smule for varede til kontoret, men hva’ faen, de er skønne at have på. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 27. november 2012 at 14:58

    De er flotte – dejligt med varme fødder 🙂

    • Reply Catarina 27. november 2012 at 16:44

      @Helle K.- Det er skønne at have på, men var altså lige en tand for varme på kontoret i dag. 😉

    Skriv en kommentar