Menu
Familieliv

Hvid jul, eller hvordan grønt og hvidt efterhånden indfinder sig her i hytten

Jeg lægger aldrig planer for julens farver, som så mange andre gør. Mangle lader sig inspirere af diverse kulørte blade, hvor de udstillede “hjem” viser hvad der er in i år. Næste år, er det en helt anden farve.

Jeg tager julen som den kommer og jeg kan godt lide at den er en smule levende. Det betyder at jeg bruger mange naturprodukter som ikke holder til mere end dette år.

De store bloklys som har indfundet sig på langbordet, er i år røde og det var de vist også sidste år. Men de små hyacinter, som står i høje slanke glas, er hvide og det samme er deres rengjorte rødder.

20121128-191216.jpg

Lysene i adventskransen, er sørme også hvide, men det var mere fordi jeg kun kunne få 100 % stearinlys i hvide. Måske julen bliver hvid i år, den er i hvertfald godt på vej til det med de “juleanretninger” som er kommet ind i stuen på nuværende tidspunkt.

20121128-191221.jpg

På den anden side, så ved jeg jo også, at den smule julepynt jeg har og som kommer frem her i den kommende weekend ikke indeholder noget hvidt, så helt hvid bliver den nok ikke.

6 kommentar

  • Catarina
    28. november 2012 at 20:02