Menu
Hos os

Hvid jul, eller hvordan grønt og hvidt efterhånden indfinder sig her i hytten

Jeg lægger aldrig planer for julens farver, som så mange andre gør. Mangle lader sig inspirere af diverse kulørte blade, hvor de udstillede “hjem” viser hvad der er in i år. Næste år, er det en helt anden farve.

Jeg tager julen som den kommer og jeg kan godt lide at den er en smule levende. Det betyder at jeg bruger mange naturprodukter som ikke holder til mere end dette år.

De store bloklys som har indfundet sig på langbordet, er i år røde og det var de vist også sidste år. Men de små hyacinter, som står i høje slanke glas, er hvide og det samme er deres rengjorte rødder.

20121128-191216.jpg

Lysene i adventskransen, er sørme også hvide, men det var mere fordi jeg kun kunne få 100 % stearinlys i hvide. Måske julen bliver hvid i år, den er i hvertfald godt på vej til det med de “juleanretninger” som er kommet ind i stuen på nuværende tidspunkt.

20121128-191221.jpg

På den anden side, så ved jeg jo også, at den smule julepynt jeg har og som kommer frem her i den kommende weekend ikke indeholder noget hvidt, så helt hvid bliver den nok ikke.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Jannie
  28. november 2012 at 19:49

  Her bliver julen så nok mest hvid og grøn med lidt guld. Vi har ikke børn hjemme en stor del af december, så jeg tror det bliver mere minimalistisk i år.

  Flot med hyacinter….måske skulle jeg finde på noget tilsvarende med en blomst jeg kan holde til.

  SVAR
  • Catarina
   28. november 2012 at 20:02

   @Jannie – Her bliver der heller ikke pyntet vildt op, da jeg slet ikke er til at den pynt. Men noget med gran og sådan får lov. Og desuden så slutter vores jul tidligt, da vi jo rejser d, 27. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  28. november 2012 at 21:43

  Jeg elsker hvidt i julen – men nogle gange smider jeg også pangfarver ind – det kan man aldrig vide. I år har jeg haft lyst til pink bånd på adventskransen, men det har jeg ikke kunnet finde – øv.Men jeg pynter meget forsigtigt.

  SVAR
  • Catarina
   28. november 2012 at 21:51

   @Helle K. – Jeg plejer også at have lidt farver ind over på kransen, men ikke i år, der får den bare lov til at være “rå”. Men når pynten kommer frem, kommer der lugt farver, mest røde. 🙂

   Kan du ikke få pink bånd i en stofbutik eller sådan?

   SVAR
 • gittesp
  29. november 2012 at 06:55

  Fin smuk og dejlig enkel adventskrans – lige min stil.

  God dag 🙂

  SVAR
  • Catarina
   29. november 2012 at 07:02

   @GitteSP – Tak Giie og rigtig meget i lige måde. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar