Menu
DIY

Jeg vil gerne have mere tid til noget af det sjove

Det er ikke mange tegninger jeg har haft tid til at hygge med i november måned contra sidste måned, hvor jeg hyggede med at færdigøre 15 af slagsen. I denne måned, er det indtil nu, kun blevet til 8 stykker.

20121128-065417.jpg

Jeg håber og tro dog jeg får tid til at tegne/male lidt mere på iPaden her i weekenden, det er jo så dejligt afslappende og ingen andre tanker får lov til at forstyrre.

20121128-070511.jpgJeg fik en enkelt tegning færdigt i mandags. Jeg er dog ikke helt tilfreds med ansigtet på denne Japanske Makakabe, men pelsen er ok synes jeg. Jeg har dog valgt at sige den er færdig (på et tidspunkt er det umuligt at rette mere) og så kan det være jeg prøver at lave den igen en anden gang. Jeg blev inspirreret til billedet af den Japanske Makakabe, af den meget dygtige hollandske fotograf, Marcel van Oosten.

Jeg har et par billeder jeg har set rundomkring, som jeg gerne vil se om jeg kan få ned på “papir”. Men det kan også være jeg kaster mig noget mere tidssvarende, nemlig julen.

Men hold øje med hvad der kommer på min Instagrem profil, eller hvis du har lyst, så kan du også følge mig der. For som Helle siger, “er jeg ikke her er jeg der”. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    28. november 2012 at 14:18