Granflov, eller hvordan grankviste pludselig kan slippe op

1. december 2012

Jeg havde ikke mere gran da jeg pyntede op ude foran hoveddøren og tænkte at jeg så bare lige ville hente noget i morgen. Jeg havde dog gjort regning uden Sønnike. Han tilbød at handle de småting vi manglede incl. et lille bundt gran. Skønt med en teenager med kørekort i huset.

20121201-165445.jpg

På den måde blev jeg alligevel færdig og kan læne mig tilbage og nyde at julehyggen har indfundet her i hytten. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Karin Abildhauge 3. december 2012 at 09:43

    Hvor hyggeligt. Jeg vil straks føle mig velkommen.

    • Reply Catarina 3. december 2012 at 11:37

      @Karin – Ville du? sådan var det osse tænkt. 🙂

    Skriv gerne en kommentar