Granflov, eller hvordan grankviste pludselig kan slippe op

1. december 2012

Jeg havde ikke mere gran da jeg pyntede op ude foran hoveddøren og tænkte at jeg så bare lige ville hente noget i morgen. Jeg havde dog gjort regning uden Sønnike. Han tilbød at handle de småting vi manglede incl. et lille bundt gran. Skønt med en teenager med kørekort i huset.

20121201-165445.jpg

På den måde blev jeg alligevel færdig og kan læne mig tilbage og nyde at julehyggen har indfundet her i hytten. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Karin Abildhauge 3. december 2012 at 09:43

    Hvor hyggeligt. Jeg vil straks føle mig velkommen.

    • Reply Catarina 3. december 2012 at 11:37

      @Karin – Ville du? sådan var det osse tænkt. 🙂

    Skriv en kommentar