Sølle eller hvordan en arsenal af dyner og puder er rart at ligge inde med

18. december 2012

I går var jeg ikke helt på toppen. En ond hoste havde sneget sig ind i mit system. Men det var åbenbart ikke det eneste. Jeg gik allerede i seng kl. 8 og brugte så natten på at hoste mine lunder op (eller sådan føltes det) samtidig med, at jeg skiftevis frøs og svedte som en hest. Midt på natten var jeg simpelthen nød til at finde et sæt af dem mange dyner og puder frem, da det jeg sov i var gennemblødt af sved. Jeg fik ringet til min kollega og meldt mig syg, inden jeg igen måtte under dynen. Omkring middag var den gal igen – endnu engang måtte en ny dyne og pude til og vasketøjskurven flød nu over med vasketøj.

Lige inden Sønnike kom fra skole, havde jeg fået taget mig sammen til at komme under bruseren og få sat vaskemaskine igang. Nu sidder jeg for enden af langbordet, som bugner af vasketøj, som skal lægges sammen, men jeg orker ikke. Jeg tror jeg igen vil smutte under dynen og se om jeg ikke snart kan blive frisk igen. En dejlig lang juleferie vinker forude og den skulle gerne blive uden baciller og andet “godt”.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

9 kommentar

 • Reply GitteSP 18. december 2012 at 19:29

  Jamen stakkels dig. God bedring 🙂

  Hilsen fra mig som også er på langs….på mit job er i dag 14 syge!

 • Reply Lone 19. december 2012 at 06:54

  Åh nej, rigtig og hurtig god bedring. Juleferien skal da bruges til råhygge og til det skal man være frisk 🙂

 • Reply Karin 19. december 2012 at 07:34

  Sender dig masser af healende tanker fra det jyske, med et ønske om god bedring.
  Krydser fingre for du kommer hurtigt ovenpå.

 • Reply Susanne 19. december 2012 at 09:05

  Øv altså, god bedring til dig 🙂

 • Reply qvinde 19. december 2012 at 10:32

  Selv om det slet ikke er nogen trøst, så er du ikke alene, jeg er også gået “ned” denne gang, med øre, hals og koldsved så dyne og pude er konstant gennem vådt:(

  God bedring kære. Kram

 • Reply Marina Nothlev 20. december 2012 at 19:50

  Jamen kære Cat, det var da træls
  Håber det går til leve siden så du kan fejrer jul på toppen 🙂
  Kærlig hilsen Marina

 • Reply Marina Nothlev 20. december 2012 at 19:50

  Jamen kære Cat, det var da træls
  Håber det går til leve siden så du kan fejrer jul på toppen 🙂
  Kærlig hilsen Marina

 • Reply Pernille 20. december 2012 at 22:23

  Din stakkel. God bedring 🙂

 • Reply Catarina 22. december 2012 at 10:26

  Tusinde tak til jer alle for de gode ønsker. Det var en hård omgang og aldrig har jeg sovet så meget som jeg har gjort de sidste 4-5 dage. Men nu ser det ud til at det værste er overstået og dér hænger kun en smule forkælelse og lidt hoste tilbage.

  Håber at I aller er ude af sygdommes klamme favn og er klar til at nyde julefreden og alt det som følger med.

  Knus til jer alle for jeres søde og opmuntrende kommentare og undskyld mit sene svar til jer. 🙂

 • Skriv en kommentar