Menu
Dagligdagen

Sølle eller hvordan en arsenal af dyner og puder er rart at ligge inde med

I går var jeg ikke helt på toppen. En ond hoste havde sneget sig ind i mit system. Men det var åbenbart ikke det eneste. Jeg gik allerede i seng kl. 8 og brugte så natten på at hoste mine lunder op (eller sådan føltes det) samtidig med, at jeg skiftevis frøs og svedte som en hest. Midt på natten var jeg simpelthen nød til at finde et sæt af dem mange dyner og puder frem, da det jeg sov i var gennemblødt af sved. Jeg fik ringet til min kollega og meldt mig syg, inden jeg igen måtte under dynen. Omkring middag var den gal igen – endnu engang måtte en ny dyne og pude til og vasketøjskurven flød nu over med vasketøj.

Lige inden Sønnike kom fra skole, havde jeg fået taget mig sammen til at komme under bruseren og få sat vaskemaskine igang. Nu sidder jeg for enden af langbordet, som bugner af vasketøj, som skal lægges sammen, men jeg orker ikke. Jeg tror jeg igen vil smutte under dynen og se om jeg ikke snart kan blive frisk igen. En dejlig lang juleferie vinker forude og den skulle gerne blive uden baciller og andet “godt”.

9 kommentar

 • GitteSP
  18. december 2012 at 19:29

  Jamen stakkels dig. God bedring 🙂

  Hilsen fra mig som også er på langs….på mit job er i dag 14 syge!

  Reply
 • Lone
  19. december 2012 at 06:54

  Åh nej, rigtig og hurtig god bedring. Juleferien skal da bruges til råhygge og til det skal man være frisk 🙂

  Reply
 • Karin
  19. december 2012 at 07:34

  Sender dig masser af healende tanker fra det jyske, med et ønske om god bedring.
  Krydser fingre for du kommer hurtigt ovenpå.

  Reply
 • Susanne
  19. december 2012 at 09:05

  Øv altså, god bedring til dig 🙂

  Reply
 • qvinde
  19. december 2012 at 10:32

  Selv om det slet ikke er nogen trøst, så er du ikke alene, jeg er også gået “ned” denne gang, med øre, hals og koldsved så dyne og pude er konstant gennem vådt:(

  God bedring kære. Kram

  Reply
 • Marina Nothlev
  20. december 2012 at 19:50

  Jamen kære Cat, det var da træls
  Håber det går til leve siden så du kan fejrer jul på toppen 🙂
  Kærlig hilsen Marina

  Reply
 • Marina Nothlev
  20. december 2012 at 19:50

  Jamen kære Cat, det var da træls
  Håber det går til leve siden så du kan fejrer jul på toppen 🙂
  Kærlig hilsen Marina

  Reply
 • Pernille
  20. december 2012 at 22:23

  Din stakkel. God bedring 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. december 2012 at 10:26

  Tusinde tak til jer alle for de gode ønsker. Det var en hård omgang og aldrig har jeg sovet så meget som jeg har gjort de sidste 4-5 dage. Men nu ser det ud til at det værste er overstået og dér hænger kun en smule forkælelse og lidt hoste tilbage.

  Håber at I aller er ude af sygdommes klamme favn og er klar til at nyde julefreden og alt det som følger med.

  Knus til jer alle for jeres søde og opmuntrende kommentare og undskyld mit sene svar til jer. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar