Menu
Dagligdagen

Jeg lever og er her endnu

20121222-104827.jpgSiden sidst, har sygdommen raseret kroppen og aldrig har jeg sovet så meget som de dage. Nu er jeg ved at være på toppen igen, kun med en snært forkølelse og lidt hoste tilbage.

Jeg nyder at juleferien som for mit vekommende kommer til at strække sig over hele 25 dage, har indfundet sig. Og resten af alt juleriet, gør det sikker også. Jeg stresser ikke over det der ikke er nået. Det kan nemlig slet ikke betale sig og jul det bliver det uanset om alt er købt eller ej og ærlig talt, tror jeg ikke at der er nogen af os som ikke godt kan undvære lidt sul, hvis vi ikke har det.

Juletræet er kommet på “let-foden” og står nu og venter på at blive pyntet. Det er en af hyggeopgaverne så den skal nok nås.

12 kommentar

  • Catarina
    23. december 2012 at 09:39