Menu
Hos os

Julen er slut og den første malariepille er slugt

Julen er nu næsten pakket sammen også her på bloggen. Det eneste der er tilbage er juletræet, som min mor og far ønsker, at have stående nogle dage endnu. Det får de lov til, da det nemlig er dem der passer huset, når vi i morgen smutter afsted på en lille kærlighedsferie.

Kufferterne blev fundet frem i morges og inden vi, til middag, drog afsted til julefrokost, var det meste pakket. Nu venter de bare på at blive lukket, men det sker først i morgen, når toilettaskerne lander deri.

Det bliver skønt med lidt varme og sol på kroppen og jeg har kun lette luftige sommerkjoler, badetøj og shorts med. Sommerkjolerne blev lige tjekket for sidste gang i morges og jeg kunne stadig være i dem, selvom det er 3 år siden en sød thailandsk skrædder syede dem til mig efter en model jeg havde haft i 6 år. 😉 Måske jeg skal se om jeg kan få syet et par mere, når vi ankommer til Thailand om et par døgn.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

18 Kommentar

  • Catarina
    26. december 2012 at 17:48