Menu
Foto, Film & Videoer mm / Hverdagslivet...

Min super hemmelige photobog

For noget tid siden skrev jeg jo om en fotobog som stadig var en smule hemmelig. Tirsdag i sidste uge ankom den til adressen her og jeg må sige, den lever fuldt op til mine forventninger. Appen som det jo er, hentede jeg i app store og fra telefonen/iPaden var det en super let at smide billeder ind, betale og så bare vente. Appen hedder Hey Mosaic, men er desværre stadig ikke helt offentlig.

20121226-173245.jpg

20121226-173250.jpg

20121226-173255.jpg

20121226-173300.jpg

Jeg valgte jo at bruge nogle af de tegninger jeg har lavet på min tegne app fra iPaden, for ligesom at se hvordan de ville se ud i printet tilstand.

Papiret der bliver brugt er letter skindende og ret kraftigt. Præcis hvad man forventer at sådan en fotobog. Og de 20 $ den koster er heller ikke slemt. Det der til gængeld er træls, er at jeg ikke bor i US, for der koster forsendelsen kun sølle 5 $, det gør den ikke her til landet og er en af de ting der vil gøre at jeg ikke vil bruge den særligt tit. Her til DK, koster den nemlig…. ja hold nu fast……hele 22 $ og det er sgu mere end hvad den koster at trykke. 🙁

Selve konceptet er super smart og hvis man kender en med adresse i US, så vil det klart være en mulighed og så få dem til at sendenet videre, det tror jeg nemlig vil være billigere, som så meget andet.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Pernille
  26. december 2012 at 23:55

  Den ser lækker ud, og det er vigtigt.
  Siden jeg begyndte at tage digitale billeder, har jeg mistet alt for mange. Ind imellem tænker jeg, at det ville være en god ide at få trykt bøger med billeder med jævne mellemrum…
  Jeg har bare ikke gjort det endnu 🙂

  SVAR
  • Catarina
   27. december 2012 at 07:23

   @Pernille – Jeg har ikke mistet nogen, men jeg synes ikke jeg kikker så meget på dem, som dengang alle billeder skulle printes før man kunne nyde dem. Jeg tror jeg fremover vil få printere flere og rent faktisk kikke på dem. 🙂

   SVAR
   • Pernille
    27. december 2012 at 09:39

    Ja også det. Det havde jeg helt glemt. Jeg får heller ikke kigget på dem, jeg har.
    Jeg bliver vist nødt til at se nærmere på mulighederne for printede billeder i bøger 🙂

    SVAR
    • Catarina
     27. december 2012 at 10:19

     @Pernille – Det er bestemt en måde at få set sine billeder på og måske begrænse sig så kun de gode printes og nydes 🙂

     SVAR
 • Karin
  27. december 2012 at 09:00

  Som tidligere nævnt. Det er et fantastisk måde at vise foto. Vildt dekorativt.

  SVAR
  • Catarina
   27. december 2012 at 10:17

   @Karin – Det er det nemlig 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  2. januar 2013 at 20:56

  Flot 🙂 Jeg ser mine billeder som pauseskærm – af og til, så sætter jeg den eksterne harddisk til og ser billeder mens jeg strikker eller lign.

  SVAR
  • Catarina
   3. januar 2013 at 01:39

   @Helle K – Ja det et også en god måde at få dem set på 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar