Menu
Hverdagen / Teknologi

Min super hemmelige photobog

For noget tid siden skrev jeg jo om en fotobog som stadig var en smule hemmelig. Tirsdag i sidste uge ankom den til adressen her og jeg må sige, den lever fuldt op til mine forventninger. Appen som det jo er, hentede jeg i app store og fra telefonen/iPaden var det en super let at smide billeder ind, betale og så bare vente. Appen hedder Hey Mosaic, men er desværre stadig ikke helt offentlig.

20121226-173245.jpg

20121226-173250.jpg

20121226-173255.jpg

20121226-173300.jpg

Jeg valgte jo at bruge nogle af de tegninger jeg har lavet på min tegne app fra iPaden, for ligesom at se hvordan de ville se ud i printet tilstand.

Papiret der bliver brugt er letter skindende og ret kraftigt. Præcis hvad man forventer at sådan en fotobog. Og de 20 $ den koster er heller ikke slemt. Det der til gængeld er træls, er at jeg ikke bor i US, for der koster forsendelsen kun sølle 5 $, det gør den ikke her til landet og er en af de ting der vil gøre at jeg ikke vil bruge den særligt tit. Her til DK, koster den nemlig…. ja hold nu fast……hele 22 $ og det er sgu mere end hvad den koster at trykke. 🙁

Selve konceptet er super smart og hvis man kender en med adresse i US, så vil det klart være en mulighed og så få dem til at sendenet videre, det tror jeg nemlig vil være billigere, som så meget andet.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    27. december 2012 at 07:23