Lidt jul er her stadig

29. december 2012

I aftes gik vi vi en lille tur ned i byen og nød den varme aftensluft og de mange dufte der siver ud fra de mange restauranter. Jeg elsker simpelthen duften af den Thailandske mad. Dejligt krydret og spicy. Efter vores sene frokost var vi dog ikke sultne, så vi nøjes med at kikke og nyde og Søren fik shoppet lidt.

20121229-103716.jpg

Da vi returnerede til hotellet, som stadig bære præg af at det har været jul, snuppede vi en drink på terrassen tæt på poolen.

20121229-103844.jpg

20121229-104813.jpg

Jeg elsker en god Piña Colada og det kan de så sandelig lave her. Jeg blev en smule, skal vi kalde det rundtosset, af den ene drink, drikker jo ikke ret meget spiritus til daglig, så jeg faldt hurtigt i søvn, da jeg endelig ramte puden.

Undskyld den lidt ringe billedekvalitet, men jeg havde kun min telefon med mig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 29. december 2012 at 07:34

  Nedtagning af julepynt er forskelligt.
  I mit barndomshjem var det den 1. januar, men i den øvrige familie var det dagen efter hellig tre konger.
  Sidste år lærte jeg noget nyt, da jeg var på Gran Canaria i julen. Den 24. december er den store julegave indkøbs dag, den 25. er deres stor spise dag, i familiens skød, og 6. januar er dagen hvor gaverne bliver delt ud. Derfor er skoleferien 3 uger hos dem. Og julepynten hænger til dagen efter den 6. januar.
  Det er lærerigt at rejse, og suge indtryk.
  Ønsker jer en dejlig lørdag.

  • Reply Catarina 29. december 2012 at 12:23

   @Karin – Jg tror jeg nu har prøvet jul/nytår på alle kontinenter og det er skønt at se hvordan det foregår andre steder og sundt.

   I mit barndomshjem kom jule også først ned 1. nytårsdag, men jeg har altid gjort det 2. juledag om aftenen, så synes jeg at jeg har fået nok.

   Her til formiddag, pillede de også det store juletræ (overset billede) ned og de er ved at gøre klar til nytår. 🙂

 • Reply Bot 29. december 2012 at 13:44

  skååååål, den ser super lækker ud og en god størrelse 🙂

  • Reply Catarina 30. december 2012 at 13:11

   @Bot – Den er præcis så lækker som den ser ud. 🙂

  Skriv en kommentar