Menu
Hua Hin 2012/2013

Smuk smuk morgen

20121229-111719.jpg

Vi vågnede relativt tidligt, sådan er vi vist bare indrettet og heldigvis for det. For ellers havde vi ikke fået den smukke solopgang med, som viste sig i horisonten.

20121229-111722.jpg

Efter et hurtigt bad, tog vi badetøj på inden under vores almindelige sommertøj, og begaves med til morgenmad. Sikke et dejlige stort udvalg der er her på hotellet. Masser af friskfrugt, og en del thailandske morgenmadsspecialiteter. Jeg valgte dog den ret så klassiske med en lille omelet, bacon og frugt. Selve morgenmaden spiste vi på terrassen, hvor der var skygge og en lille frisk brise, som dog på ingen måde var kold.

20121229-111726.jpg

Efter morgenmaden, fandt vi en plads ved poolen og fik os en dukkert. En frisk dukkert, for vandet var ikkeret så varmt som jeg havde troet. Det er havet dog og jeg måtte flere gange derud. Der er godt med bølger, så det kræver lidt at svømme derude, men for dælen da hvor er det skønt.

Jeg bliver mere og mere sikker på (som jeg altid gør, når jeg er steder hvor jeg ikke behøver at have så meget tøj på) at jeg er født på det forkerte kontinent. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    29. december 2012 at 12:19