Menu
Hua Hin 2012/2013 / Teknologi

Fiskefodring

Den første aften i byen kom vi forbi adskillige steder hvor der var sat bassiner op med milioner af små fisk. De bassiner blev brugt til at folk satte deres fødder ned til fiskene og fiskene så gnaskede løs af alt det lettere døde væv.

Det så ret så underligt ud, men også indbydende, så da vi igen i går aftes gik en tur i byen og så at der var ledigt ved det ene bassin, besluttede vi os for at vi altså måtte prøve.

Hold nu op hvor er det en underlig fornemmelse at stikke de bare fødder ned til alle de fisk og jeg må skisme indrømme at de første 30-60 sekunder var meget kildede, men så vendte jeg mig ligesom til det.


~Filmet og redigeret med og på iPhone 5.

Da vi var færdige, sad tre små unger klar til at få deres fødder ordnet og deres far fortalte at de havde prøvet det før og var vilde med det.

Søren og jeg er osse blevet enige om, at vi da skal have en tur mere inden vi tager hjem og jeg har set at det også kan fås i Odense, så måske jeg også snupper et par ture derind.

4 kommentar

  • Catarina
    30. december 2012 at 16:10