Menu
Hua Hin 2012/2013 / Teknologi

Fiskefodring

Den første aften i byen kom vi forbi adskillige steder hvor der var sat bassiner op med milioner af små fisk. De bassiner blev brugt til at folk satte deres fødder ned til fiskene og fiskene så gnaskede løs af alt det lettere døde væv.

Det så ret så underligt ud, men også indbydende, så da vi igen i går aftes gik en tur i byen og så at der var ledigt ved det ene bassin, besluttede vi os for at vi altså måtte prøve.

Hold nu op hvor er det en underlig fornemmelse at stikke de bare fødder ned til alle de fisk og jeg må skisme indrømme at de første 30-60 sekunder var meget kildede, men så vendte jeg mig ligesom til det.


~Filmet og redigeret med og på iPhone 5.

Da vi var færdige, sad tre små unger klar til at få deres fødder ordnet og deres far fortalte at de havde prøvet det før og var vilde med det.

Søren og jeg er osse blevet enige om, at vi da skal have en tur mere inden vi tager hjem og jeg har set at det også kan fås i Odense, så måske jeg også snupper et par ture derind.

0

4 kommentar

 • Susanne
  30. december 2012 at 13:58

  Uh, det har jeg ville prøve i rigtig lang tid, og vi har nu langt om længe fået en klinik her i byen som har disse fisk, så mon ikke det snart skal være.
  Håber I når det engang mere inden hjemturen 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. december 2012 at 16:10

   @Susanne – Jeg skal nå en tur mere inden jeg skal hjem og næste gang er jeg mere klar på kilderiet en jeg var nu 😆

   Du må prøve den i har fået i byen hos dig og så fortælle om den er god og hvad du synes ikke. 🙂

   Reply
 • Karin
  31. december 2012 at 07:27

  De nye tiltag af forskelligt afstressende / healende effekt, kommer gerne gerne fra oplevelser vi mødte på vore rejser/ferier.
  Dejlig beskrivelse af en af de nye hit. Det skal da prøves 😉

  Reply
  • Catarina
   31. december 2012 at 09:11

   @Karin – Det kan du roligt gøre, bare du er forberedt på at det er vildt underligt se første små 60 sekunder. 😉

   Reply

Skriv en kommentar