Menu
Hua Hin 2012/2013

Hvor store er oddsene lige for at man møder en man kender på den anden side af kloden?

Før i tiden ville jeg sige temmelige små, men ikke efter i aftes. Igår aftes loppede Søren og jeg ned på det store natmarkedet der er i Hua Hin. Et natmarkedet som strækker sig over flere gader og med masser boder. Vi havde ikke lige tænkt over at det var lørdag og det derfor vrimlede med mennesker. Og der var mange skulle jeg hilse og sige og pludselig kommer der en gående i mod mig, og jeg skulle lige til at sige til Søren, at hun godt nok lignede en jeg engang var veninder med, da vi ser hinanden i øjnene og begge konstatere at vi er de selvsamme personer.

Et stort knus, hilsen på familien og en massen snakken, der på det travle markede og da vi havde stået nok i vejen, besluttede bi os for at finde et sted at sidde og lige få en øl.

20121230-220118.jpg

Tid var der desværre ikke meget af, da de skulle ned til en skrædder og hente en konfirmationskjole som var færdig og de turde ikke komme for sent. Men en god halv time fik vi og hende og jeg aftalte at vi igen skal ses til en omgang brunch når vi begge igen er i Danmark.

Årene med børn familier, har nemlig gjort at vi er gledet fra hinanden, men nu da børnene er store er der alt andet lige, noget lettere. Og vi har trods alt kendt hinanden siden vi begge var 18 år.

Tænk at rende ind i hende og familien så langt væk, det skulle man ikke have troet. Og noget som også er utroligt, dagen fær, var de rendt ind i endnu en bekendt, næsten selv samme sted.

Verden er ved at skrumpe ind og man møder folk fra sin hjemby, på den anden side af kloden. 🙂

0

9 kommentar

 • Pernille
  30. december 2012 at 19:21

  Det er lidt vildt – og skønt 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2012 at 03:50

   @Pernille – Det er vildt og som du også skriver, skønt. 🙂

   Reply
 • Marina Nothlev
  30. december 2012 at 21:05

  Hej cat og Søren, hvor er det dejligt at følge med i jeres ferie:-)
  Det var da vildt mærkeligt at i lige skulle støde ind i M og hendes familie
  Ej hvor hun ligner hendes mor som jeg husker det
  I ser ud til at nyde det, dejligt ser det også ud 🙂
  Godt nytår herfra Mælkevejen 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2012 at 03:53

   @Marina – Ja, tænk at se en man kender på den travlestes gade/markede, det havde jeg alligevel ikke regnet med. Og ja, hun ligner sin mor ret meget nu.

   Vi stornyder solen og varmen og ikke mindst det at kunne slappe af og ikke tænke på andet end lige præcis det vi har lyst til. 🙂

   Du ønskes også et godt nytår her fra solens land af. 🙂

   Reply
 • Karin
  31. december 2012 at 07:36

  Begynder vi med sansynlighedsregning/odds, så er det jo en fantastisk oplevelse. Hvor mange rejsemål er der lige i uge 52/1, hvor mange danskere rejser i uge 52/1. Der er mange kriterier.
  Det bliver dejligt at mødes, mindes, reflektere, og forhåbentlig se frem.

  Reply
  • Catarina
   31. december 2012 at 09:13

   @Karin – Det er nemlig helt vildt og vi glæder os begge til brunch når vi begge lander hjemme. Og Tlf er allerede udvekslede og de første SMS’er sendt. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  2. januar 2013 at 18:18

  Hvor er det sjovt 🙂 Vi har også prøvet det flere gange, men dog kun i DK. Hyggeligt at I skal mødes igen.
  Jeg vil også lige ønske dig godt nytår 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2013 at 01:38

   @Helle K – Også et godt nytår til dug og familien 🙂

   Reply
 • […] vi mødtes i januar på anden side af Jorden, aftalte bi at ville skulle mødes til en omgang bruch når vi begået var kommet hjem. I dag var […]

  Reply

Skriv en kommentar