En lille kameratest

3. januar 2013

Tilbage i september købte jeg jo et nyt lille lommekamera, som kunne opfylde min krav til sådan et lille et. Det er det eneste kamera ud over min telefon jeg har med på denne ferie.

En af de funktioner jeg har set frem til at bruge, er det indbyggede ND filter. Jeg havde en forestilling om, at jeg ville prøve den i sollys og med løbende vand.

Her på hotellet er der flere små kreerede “vandfald” og i dag snuppede jeg kameraet med ned (har indtil nu kun brugt min telefon), for at afprøve ND funktionen sammem med en lav ISO (80) og den højeste blænde kameraet kan præstere (f/8).

20130103-142805.jpg

20130103-142801.jpg

Faktisk klare det lille kamera opgaven ganske godt og jeg er sikker på at jeg nok kommer til at bruge den igen på ferien. En tur i skoven/junglen hvor der skulle være vandfald, venter nemlig forude. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Susanne 3. januar 2013 at 15:54

  Har ikke andet at sige end at du er god til det med billeder 🙂

  • Reply Catarina 3. januar 2013 at 23:55

   @Susanne – Tak skal du have, men det er nu ikke på svært med sådan er lille lommekamera. 🙂

 • Reply Helle K. 3. januar 2013 at 22:21

  Perfekte billeder 🙂

  • Reply Catarina 3. januar 2013 at 23:56

   @Kelle K. – Tak skal du have. 🙂

 • Reply Karin 4. januar 2013 at 08:01

  Så gode. Det bliver en oplevelse for dig i skov/junglen.

  • Reply Catarina 4. januar 2013 at 10:02

   @Karin – Jeg regner med det bliveren ret så hyggelig tur, med masser af skønne indtryk. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.