Menu
Hua Hin 2012/2013 / Teknologi / Thailand

En lille kameratest

Tilbage i september købte jeg jo et nyt lille lommekamera, som kunne opfylde min krav til sådan et lille et. Det er det eneste kamera ud over min telefon jeg har med på denne ferie.

En af de funktioner jeg har set frem til at bruge, er det indbyggede ND filter. Jeg havde en forestilling om, at jeg ville prøve den i sollys og med løbende vand.

Her på hotellet er der flere små kreerede “vandfald” og i dag snuppede jeg kameraet med ned (har indtil nu kun brugt min telefon), for at afprøve ND funktionen sammem med en lav ISO (80) og den højeste blænde kameraet kan præstere (f/8).

20130103-142805.jpg

20130103-142801.jpg

Faktisk klare det lille kamera opgaven ganske godt og jeg er sikker på at jeg nok kommer til at bruge den igen på ferien. En tur i skoven/junglen hvor der skulle være vandfald, venter nemlig forude. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    3. januar 2013 at 23:55