Menu
Teknologi

Et lille nyt kamera

Jeg har længe godt ville have et nyt camera som erstatning for mit Panasonic DMC TZ10, som jo for et par år siden, erstattede lillebroren som Søren så overtog. Grunden til et ny, er at TZ10’eren, ikke længere kan åbne frontdækslet og dermed slet ikke kan bruges.

Det jeg fand ud af ved at have de to fra Panasonic er, at jeg meget meget sjældent bruger zoomen i den fulde længde, og derfor ikke har brug for så meget zoom. Jeg bruger i stedet mine ben til at zoom med. En anden ting jeg også fandt usd af er, at jeg rent faktisk gerne ville have et mere lysstærk kompaktkamra, da det ofte er indenfor jeg til at bruge et kompaktkamera. Altså steder hvor det store ikke lige passer i en lille taske eller hvor jeg ligner en paparezzi når jeg hiver det store frem.

Jeg har, som altid, læst meget omkring de forskellige kompaktkameraer og set på rigtig mange billeder taget med de mange forskellige typer der findes. Og her for en 14 dage til 3 uger siden besluttede jeg mig så, men først i dag, tog jeg mig sammen til at købe det.

Valget er faldet på et Canon PowerShot S100.

20120915-153334.jpg

Jeg glæder mig til at få det prøvet og ikke mindst til at havde det med til Thailand sidst på året.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

  • Catarina
    16. september 2012 at 07:44