Et lille nyt kamera

Jeg har længe godt ville have et nyt camera som erstatning for mit Panasonic DMC TZ10, som jo for et par år siden, erstattede lillebroren som Søren så overtog. Grunden til et ny, er at TZ10’eren, ikke længere kan åbne frontdækslet og dermed slet ikke kan bruges.

Det jeg fand ud af ved at have de to fra Panasonic er, at jeg meget meget sjældent bruger zoomen i den fulde længde, og derfor ikke har brug for så meget zoom. Jeg bruger i stedet mine ben til at zoom med. En anden ting jeg også fandt usd af er, at jeg rent faktisk gerne ville have et mere lysstærk kompaktkamra, da det ofte er indenfor jeg til at bruge et kompaktkamera. Altså steder hvor det store ikke lige passer i en lille taske eller hvor jeg ligner en paparezzi når jeg hiver det store frem.

Jeg har, som altid, læst meget omkring de forskellige kompaktkameraer og set på rigtig mange billeder taget med de mange forskellige typer der findes. Og her for en 14 dage til 3 uger siden besluttede jeg mig så, men først i dag, tog jeg mig sammen til at købe det.

Valget er faldet på et Canon PowerShot S100.

20120915-153334.jpg

Jeg glæder mig til at få det prøvet og ikke mindst til at havde det med til Thailand sidst på året.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Et lille nyt kamera”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.