Jeg fik lidt energi tilbage

14. september 2012

Jeg gik i haven og derude blæste en frisk vind, en vind som åbenbart gavnede en smule. For efter at jeg have klippet er par blomster og derefter sat dem ind i en lille vase, tog jeg mig lige sammen og fik rydet en smule op og flyttet lidt støv, og nu er jeg mere frisk, end da jeg lige landede herhjemme.

20120914-181945.jpg

20120914-181953.jpg

20120914-181957.jpg

20120914-182003.jpg

Og nu da resten af familien er landet herhjemme, er weekenden rigtigt skudt i gang og jeg gidder ikke lave mere i dag. Måske fjernsynet får lov at underholde senere, men ellers tror jeg bare, at jeg lader lysten og tilfeldighederne får lov til at råde over resten af fredagen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 15. september 2012 at 08:49

  Jeg tillader mig at være en lille smule misundelig på dig/jer med have.
  Helbredet svigtede mig i foråret, derfor fik jeg ikke plantet mine altankasser til.
  Heldigvis har jeg ¨så muligheden for at kigge ind på disse dejlige smukke billeder, de gør mig så glad.
  Tusind tak for kigget, og ønsket om en forsat fantastisk weekend.

  • Reply Catarina 15. september 2012 at 15:10

   @Karin – Velbekomme, det er bestemt dejligt at kunne hente blomster ind fra haven, men der er også arbejde ved at have en have. Så der er fordele og ulemper ved begge og det er nok ikke muligt at få begge dele til at forenes 100% 🙂

 • Reply Marina Nothlev 15. september 2012 at 12:19

  Hvor er de smukke dejligt at have sådan smukke blomster i haven

  • Reply Catarina 15. september 2012 at 15:11

   @Marina – Det er skønt og de her er en fødselsdagsgave fra mine forældre. Fik dem som løg i foråret sammen med lægning og optagning. Og der kan jo ikke passe bedre så de nu blomstre her i september. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.