Menu
Hua Hin 2012/2013 / Thailand

Khao Takiap også kaldet “Abebjerget”

En af dagene hvor vi stadig var inde i centrum af Hua Hin, snuppede vi en tur ud til Abebjerget, som ligger ca. 4 km syd for Hua Hin. For foden af bjerget står en stor buddha og herfra er der trapper op til toppen, hvorfra man har en smuk udsigt over Hua Hin. Men da vi kom var det lidt vand foran trappen og vi havde ikke lige det rigtige fodtøj på til at vade igennem det, så vores TukTuk chaufør kørte os helt op. En Tuk Tuk fra Hua Hin til Abebjerget og retur koster ca. 600 baht og chaufføren ventede så på os.

20130108-120507.jpg

På Abebjerget kan man kan komme i nærkontakt med de mange aber der lever der. Bjerget har en del templer, mest berømt er Wat Khao Lad, abetemplet, men i dag ligger her også adskillige souvenirboder, restauranter osv.

På toppen, eller helt oppe det faktisk ikke, men deroppe ven templet, er der i hvert fald en fantastisk udsigt over Hua Hin og faktisk kunne vi se vores hotel i det fjerne.

20130108-130512.jpg

20130108-130523.jpg

Da vi kom ned oppe fra templet, måtte jeg selvfølgelig købe en lille spand med udskåret baner, ved bananmutter, som også viste mig hvordan jeg skulle dele dem ud. Og hold nu op der kom aber så snart bananmutter begyndte at rasle med skabet hvor bananerne var for svarligt låst inde.

Efter at have fodret aberne, gik vi rundt neden for templet og nød vejret og den gode udsigt.

Da vi havde set det vi ville, gik vi hen til vores Tuk Tuk chauffør, som fint stod og ventede og vi blev kørt tilbage til hotellet.

En rigtig lille fin og hyggelig tur, som ikke tog hele dagen.

9 kommentar

  • Catarina
    8. januar 2013 at 10:52