Menu
Kvindeliv

Midt om natten

Jeg er åbenbart ikke så hurtig til at vende rundt som sidst. For helt ærlig, så er det at vågne lidt over 4 stadig liiiige tand for tidligt.

Med te i koppen og min tegne app åben her på iPaden, så skal jeg nok for den tidelige morgen til at gå. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Karin
  13. januar 2013 at 08:53

  Det blev ikke til “Sagen genåbnet”
  Har hørt fra en der rejser meget (har kæreste og firma i Kina + arbejder som gymnasielærer, har børn og børnebørn DK) – at jetlag er forskelligt fra gang til gang. Han kan ikke generalisere over hvornår det rammer ham.
  Måske bliver der behov for en powernap efter frokosten 🙂

  SVAR
  • Catarina
   13. januar 2013 at 11:20

   @Karin – Tja, det kan der nok være noget om og så sikkert også noget med alderen, som Lone skriver.

   Og ja, en powernap står nok på programmet i eftermiddag. 🙂

   SVAR
 • Lone
  13. januar 2013 at 11:00

  Først: velkommen tilbage i hverdagen 🙂
  Kender det godt selv, og syntes faktisk at det bliver sværer med årene. Da man var midt i tyverne kunne man tage direkte på arbejde…… men den går ikke mere :-/ Nu bruger man næsten en uge på at komme ind i rytmen.
  Men er der ikke også noget dejligt over at sidde i mørket, helt stille mens verden sover? Ihverttilfælde når det ike har en negativ baggrund.

  SVAR
  • Catarina
   13. januar 2013 at 11:22

   @Lone – Tak skal du have. 🙂

   Ja, jeg tror osse det måske er noget med alderen og så hvordan kroppen eller lige har det. Men jeg tror vi er ved at være der igen og i morgen er vi forhåbentlig i “mål” for der starter Søren op, jeg holder dog lige et par dage mere. Heldige mig. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar