Hvis nu jeg ikke kan sove i nat

12. januar 2013

…ja, for det kan jo godt tænkes, at jeg lige pludselig vågner og er lys vågen, så vil jeg sætte mig og se det her afsnit.

20130112-133211.jpg

Eller må jeg bare se det en anden gang, for jeg kan nemlig ikke mindes, at jeg har set det før, og jeg har eller set rigtig afsnit af “Sagen genåbnet”. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karin 13. januar 2013 at 08:47

  “Sagen genåbnet” er en serie der passer til min smag, så hvis dette afsnit ikke er i din erindring, så forstår jeg dig godt.

  • Reply Catarina 13. januar 2013 at 11:18

   @Karin – Nej det blev ikke til “Sagen genåbnet” i denne omgang, selvom jeg også holder meget af den serie. Den er faktisk en af mine yndlings serier, men jeg får nok mulighed for at se den en anden gang, eller overlever jeg nok osse. 🙂

 • Reply Helle K. 16. januar 2013 at 16:16

  Jeg har set alle afsnit – nogle flere gange. Jeg er vild med den serie – irriterende at der ikke kommer nye afsnit.

  • Reply Catarina 16. januar 2013 at 17:47

   @Helle K. – Ja, de kunne godt lave nogle flere afsnit, for osse her er den ret så populær. 🙂

  Leave a Reply