Menu
Weblog

Hvor kommer læserne fra

Jeg synes indimellem det er sjovt at kikke ud i maskinrummet på WordPress, som jo er SMC systemet bag bloggen her. Derude i maskinrummet kan man se rigtig mange ting, bl.a. Kan man se hvor mange der kikker forbi, både på daglig basis og også talt samme på uge- og års plan. Men noget af det jeg synes er sjovest er hvor læserne kommer fra. Altså ikke hvilken landsdel her i Danmark, for det kan man ikke se, men hvilke lande de kommer fra.

20130118-212104.jpg20130118-212110.jpg

Her kl. 21:18 tog jeg et screenshot fra telefonen, af de lande de besøgenden kom fra i dag (1. billede) og dem fra i går (2. billede).

Tænk hvor mange lande der er repræsentere. Og de lande der er gengangere, der går jeg lidt ud fra at det nok må være udenlandsdanskere som kikker forbi, for hvem ellers vil have noget ud af at læse denne blog, som tydeligvis er på dansk. 😉

Det kan osse være at jeg for naiv og så er det noget helt andet? men spamere er det ikke, for sådan nogle har jeg ikke set noget til det sidste halve år.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

19 Kommentar

  • Catarina
    18. januar 2013 at 21:57