Menu
Bloggen & Bloggeriet

Hvor kommer læserne fra

Jeg synes indimellem det er sjovt at kikke ud i maskinrummet på WordPress, som jo er SMC systemet bag bloggen her. Derude i maskinrummet kan man se rigtig mange ting, bl.a. Kan man se hvor mange der kikker forbi, både på daglig basis og også talt samme på uge- og års plan. Men noget af det jeg synes er sjovest er hvor læserne kommer fra. Altså ikke hvilken landsdel her i Danmark, for det kan man ikke se, men hvilke lande de kommer fra.

20130118-212104.jpg20130118-212110.jpg

Her kl. 21:18 tog jeg et screenshot fra telefonen, af de lande de besøgenden kom fra i dag (1. billede) og dem fra i går (2. billede).

Tænk hvor mange lande der er repræsentere. Og de lande der er gengangere, der går jeg lidt ud fra at det nok må være udenlandsdanskere som kikker forbi, for hvem ellers vil have noget ud af at læse denne blog, som tydeligvis er på dansk. 😉

Det kan osse være at jeg for naiv og så er det noget helt andet? men spamere er det ikke, for sådan nogle har jeg ikke set noget til det sidste halve år.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

19 Kommentar

 • Deborah
  18. januar 2013 at 21:46

  Jeg gad vide, hvor du ser det henne, for det kan jeg da ikke se???

  SVAR
  • Catarina
   18. januar 2013 at 21:57

   @Deborah – Så har du ikke set ordentligt efter. 🙂

   Nu er denne så taget fra WordPress på telefonen som jeg også skriver i indlægget, da det er lettere, men du kan også finde den på pc’en i toppen af din statistik, for enden af dette “Did you know you can view enhanced stats on the WordPress.com homepage?” Hvor du trykker på “Check it out More”

   SVAR
 • Anita
  18. januar 2013 at 23:27

  Måske er det danskere som bor i udlandet 🙂

  SVAR
  • Catarina
   19. januar 2013 at 07:37

   @Anita – Ja, jeg tænker osse det er udenlandsdanskere der kikker med. 🙂

   SVAR
 • Nola
  19. januar 2013 at 07:38

  ja, dem er vi helt sikkert nogen stykker af. Det er som udenlandsdansker skønt at følge med hos jer og holde rødderne lidt varme 🙂 Jeg glæder mig selvfølgelig også over at vi åbenbart er et par stykker som følger med her sydfra. 🙂 Sjovt at der trods det store læser-tal dog er så få som kommenterer?!
  Men ihverttilfælde kan du se at du er på den helt rette vej, Catarina 🙂 Godt gået……..jeg hænger ved 😉

  SVAR
  • Catarina
   19. januar 2013 at 07:53

   @Nola – Ahh, så du er en af dem der ikke bor her i DK. Skønt at du synes det er hyggeligt at komme forbi her. 🙂 Tak.

   Ang. kommentare, så tror jeg at det er det med tiden som folk generelt ikke har så meget af. Det er let at læse med, men ikke altid lige til at få tid til at skrive en hilsen eller de har ikke noget at tilføje. Mine indlæg er jo for det meste bare om min hverdag 😉 Sådan har jeg det også selv i perioder og så længe der er læsere, betyder det ikke så meget om de kommentere. 🙂

   Jeg har siden i går morges, forgæves forsøgt at smide en kommentar hos dig, men jeg kan åbenbart ikke få lov til det. 🙁

   Men her kommer den til indlægget om farvet forsmag:
   WAUW har du selv lavet det, det super flot og som du selv skriver, tror jeg osse det vil gøre sig godt på en hvid væg og i stor størrelse. Rigtig fedt billede. 🙂

   SVAR
   • Nola
    20. januar 2013 at 12:53

    Uhhh, tak skal du have Catarina 🙂 Du gør mig glad 🙂
    Men det gør mig mindre glad at der åbenbart er problemer med kommentarerne?! Jeg prøver at kigge på det og ville være dig taknemmelig hvis du på et tidspunkt ville prøve igen.
    Tak og rigtig god søndag 🙂

    SVAR
    • Catarina
     20. januar 2013 at 13:14

     @Nola – Smiler – Jeg har lige prøvet igen og det er det samme. Men jeg prøver bare igen senere idag. 🙂
     Jeg har endda prøvet med nogle af de andre muligheder (bruger altid Google, når jeg kommentere på blogger.com) men de virker heller i for mig. 🙁

     SVAR
     • Catarina
      20. januar 2013 at 13:21

      @Nola – Og nu fik jeg det til at virke. Fedt!

      SVAR
 • Karin
  19. januar 2013 at 08:26

  Da jeg begyndte at lege med det at blogge, begyndte jeg på et msn/space produkt. Her mødte jeg flere udenlandsdanskere, nogle er flyttet hjem igen, nye er flyttet ud.
  Flere fortalte det var dejligt at følge en der lever i DK. få hverdags fortællinger, så var længslen langt lettere at håndtere.
  Jeg glæder til hvert eneste indlæg, nyder at læse med. Det er så dejligt oprigtigt, naturligt.

  SVAR
  • Catarina
   19. januar 2013 at 09:21

   @Karin – Aii, hvor spændende. Ja, jeg kan godt følge dem lidt i af længslen på den måde bliver mindre og er til at håndtere. 🙂

   Og tusinde tak for dine smukke ord, bliver skisme helt rørt over dem. 😳 Og tusinde tak for alle dine skønne kommentarer, dejligt at du har og giver dig tid til at smide en hilsen på mine hverdagsindlæg, de m glæder jeg mig over hver gang. 🙂

   Knus C

   SVAR
  • Nola
   20. januar 2013 at 13:00

   @ Karin – ja, det er helt sikkert dejligt at følge jer, for man får nogle af de ting med som vi ikke kan læse om i net-aviserne og en lille smag for hvad der rører sig i dagens Danmark.
   Jeg har igen længsel eller hjemve, ( tror at det er noget man kommer over med tiden, ellers er man bestemt det forkerte sted ) men rødderne fra det land hvor man er født og opvokset vil altid være de stærkeste!

   SVAR
   • Catarina
    20. januar 2013 at 13:17

    @Nola – Kan sagtens følge dig i at længslen fortager sig. Jeg har selv boet i London et år og der savnede jeg ikke noget af det herhjemme. Det samme galt da jeg sejlede i 1 1/2 år, men der var jeg selvfølgelig osse på “leave” sådan ca. hver 4 måned.

    Min mand og jeg har snakket om at, når vi engang skal perciperes, kunne vi godt forestille os at bo et andet sted uden for DK, hvor er der højere til loftet. Men om det bliver til noget, det ved vi jo ikke. 🙂

    SVAR
 • Pernille
  21. januar 2013 at 09:52

  Jeg synes også det er lidt sjovt at kigge med bagi, og kan også konstatere at mange lande er repræsenteret i forhold til, hvor læserne kommer fra.
  Det er lidt spændende 🙂

  SVAR
  • Catarina
   21. januar 2013 at 10:05

   @Pernille – Det er nettop det jeg synes er aller mest spænende at kikke på ude i maskinrummet. 🙂 Tænk at der er nogen på den anden side af jorden som kikker ind hos “lille” mig 🙂

   SVAR
 • Arthur
  22. januar 2013 at 22:29

  Dit maskinrum virker ikke helt. Hvor er din stoerste polske fan i statistikken? Hermed en lille hilsen fra din tidligere kollega Arthur fra Kruuse 🙂 Jeg har vaeret deporteret (udstationeret) til Polen af Kruuse siden november 2011 for at starte polsk datterselskab op. Bor i Poznan.
  Har fulgt med paa din fine blog i lang tid. Synes den/du er fantasisk hyggelig.

  SVAR
  • Catarina
   23. januar 2013 at 07:29

   @Arthur – Det virker som fint, for jeg kan godt se at der er besøgende fra Polen. Du havde nok bare ikke lige været forbi da jeg snuppede de schreenshots 🙂

   Hvor er det bare hyggeligt at du læser med her, og vildt at du nu arbejder i Polen for Kruuse. Ja, de skal selvfølgelig også investere i fremtidige markeder, andet ville være unaturligt og til Polen, der er du jo det oplagte valg. 🙂

   Har du så familien med dernede eller ligger du og pendler frem og tilbage i weekenderne?

   Næste gang du er i Odense, må vi lige mødes til en kop kaffe inde i byen ik’ 🙂

   SVAR
 • Arthur
  9. marts 2013 at 01:08

  Hej Catarina,jeg havde ikke familie med. Jeg rejste(flyttede) til Polen selv og havde en fin lejlighed i Poznan. Men jeg er flyttet tilbage til Dk per 1. marts og det er super dejligt. Arbejder nu i Langeskov igen.
  Super hyggelig ide med kaffe i Odense. Den er jeg med paa.Saa kan du faa hele min Polen historie + saa meget andet godt der er sket i mit liv. Ser ogsaa frem til at hoere naermere om din dejlige tilvaerelse, selvom din super blog fortaeller nok saa meget interessant i forvejen. Vi finder snarest en dato.
  Og undskyld mit meget sene svar.

  Og undskyld mit sene svar

  SVAR
  • Catarina
   9. marts 2013 at 07:31

   Hejsa Arthur
   Dejligt at du atter er hjemme på dansk jord igen. Vi må finde en dag hvor vi lige kan stikke hovederne sammen. Jeg har vist stadig din mail til Kruuse.

   Selvom det er en personlig blog jeg skriver her, så er det ikke sådan at alt kommer herind og ligge, selvom det måske nok kan se sådan ud.

   Jeg glæder mig til at høre om alle dine oplevelser med udstationereingen og alt det andet skønne der er sket i dit liv.

   Vi snakkes og god weekend. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar