Fredagslys

18. januar 2013

20130118-061335.jpg

Fredag er i gang og den mørke morgen gør, at der skal lidt ekstra lys til. Jeg har tændt stearinlysene i køkkenet, hvor jeg sidder og hygger inden jeg skal afsted om et mar timer. Dagen byder på et langt salgsmøde, så min tidlig-fri-fredag er ikke så tidlig i dag. Men pyt med det, weekenden venter alligevel om ikke ret mange timer, og jeg glæder mig til, at tage den helt ind under huden og bare stornyde den.

God fredag til dig som læser med. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin 18. januar 2013 at 07:29

  Tusind tak og i lige måde.

  Denne fredag er en helt speciel fredag. Den har været meget langt væk, den har været efterlyst, ja savnet.

  Derfor vil jeg ønske dig en fabelagtig fredag.

  • Reply Catarina 18. januar 2013 at 19:53

   @Karin – Tak skal du have søde ven. Je, den har været savnet og set frem til. 🙂

 • Reply Nola 18. januar 2013 at 12:52

  Ja, det har vi bestemt fortjent, en weekend med nydelse og varme 🙂
  Rigtig god fredag og snart-weekend!

  • Reply Catarina 18. januar 2013 at 19:54

   @Nola – Først… velkommen til bloggen her, dejligt du kikkede ind. 🙂

   Ja, det har vi nemlig og jeg håber du får en dejlig én af slagsen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar