Med tap

17. januar 2013

Fuglene her på matriklen fodres, ikke hele året, men nu hvor det er vinter. Og nu er der ligefrem kommet “pynt” på fuglehuset.

20130117-163244.jpg

Det kunne være sjovt hvis der kom istapper hele vejen rundt, for hvilke fugle ville så måske bryde igennem. Jeg tror faktisk solsorten, som er ret så vil med at side i huset, godt kunne finde på at bryde ind for at få noget mad, men jeg ved ikke om de små fugle ville gøre det samme. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin 18. januar 2013 at 07:24

  Det er så livsbekræftende at sidde og følge det der sker på et fodrebræt.

  • Reply Catarina 18. januar 2013 at 19:52

   @Karin – Jeg hygger mig også med at kikke derud og så står det så dejligt tæt på de store vinduer i køkkenet hvor jeg oftes sidder ved langbordet. 🙂

 • Reply Pernille 21. januar 2013 at 09:53

  Jeg kan godt lide istapper. De er så fine 🙂

  • Reply Catarina 21. januar 2013 at 09:59

   @Pernille – Det kan jeg også, synes bare ikke der er så mange i år, som de forgående strenge vintre 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.