Menu
Dagligdagen

Stille dag på kontoret, og så alligevel ikke

20130124-153017.jpg
~Min plads

I dag har egentlig været en stille og rolig dag på kontoret. To møder med et par pap-mænd, ment i den bedste mening (de levere pap og emballage til os) og så gik firmaets nye hjemmeside sørme i luften. Et projekt som jeg fra starten af mon ansættelse for snart 2 år siden har ville have gjort.

Jeg startede op på den nye hjemmeside sidst i august, men den blev lidt forsinkelser, af den simple årsag, at jeg var alene om det. I november blev der ansat en som noget af tiden skulle hjælpe mig og de sidste 3 uger har vi egentlig været så langt, at vi godt ville have den online, for det er der lidt lettere at lave de sidste rettelser.

Det er altså lidt sjovt at se sit eget projekt sådan online. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    24. januar 2013 at 19:22