Menu
DIY / Hos os

Om 24 timer ved jeg om det lykkedes

20130125-150948.jpg

Min arbejdsdag sluttede, som altid, tidligt i dag og straks efter, smuttede jeg på postkontoret i den lokale Super Brugs, og hentede en lille pakke som var forsøgt leveret i går. Og da jeg nu var oppe i Brugsen, huskede jeg så at købe nye balloner til mislykkedes projekt fra i går.

Nu står der tre farvestrålende balloner fyldt med vand ude i sneen og i morgen omkring denne tid, ved jeg om det er lykkedes mig at lave et par islygter. Spændende. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

  • Catarina
    25. januar 2013 at 18:22