Menu
Dagligdagen

Tyller løber jeg ikke sådan tør for

Her i sidste weekend så jeg at Susanne havde fået fat i nogle helt fantastiske tyller. Tyller som jeg længe har let efter og også fundet, men til en helt vild dyr pris.

Jeg skrev en kommentar og lykønskede med de fine og meget billige tyller og inden længe lå der en mail i min indbakke, hvor søde Susanne tilbød at købe nogle i hendes lokale isenkram og sende dem til mig. Det tog mig ikke mange sekunder for at beslutte at det måtte hun meget gerne.

Og i dag fik jeg dem hentet og hold nu op hvor er de lækre og så er der jo tyller til ALT.

20130125-161234.jpg

Endnu engang tusinde tak Susanne, du er en sveske.

Elsker simpelthen blogland for sikke mange søde og hjælpsomt mennesker der findes i det ganske land og det er mennesker som jeg ikke engang kender personligt. 🙂

8 kommentar

  • Catarina
    25. januar 2013 at 20:11