Menu
Dagligdagen

Mon den nogensinde kommer på tilbud

20130125-200556.jpg

Allerede sidste vinter forelskede jeg mig i denne frakke, men købte den ikke. Synes den var lige en tand for dyr 😉 I år igen, har jeg med længsel kikket på den, men heller ikke i år har jeg købt den. Kommer den nogen sinde på tilbud?

Hvis den ikke kommer på bud til næste år, må jeg se om forelskelsens stadig er intakt, for så bliver jeg simpelthen nok nød til at ønske mig den, osse selvom prisen er lidt mere end hvad jeg vil gi’.

Den er da bare for lækker og vil klæ’ mig vildt godt. 🙂

16 kommentar

 • Jørgen
  25. januar 2013 at 22:28

  Wauu … super flot – den ligner en million, og koster sikkert også derefter.

  Reply
  • Catarina
   25. januar 2013 at 23:05

   @Jørgen – Velkommen til bloggen her. 🙂

   Ja, den er bare så flot og ja, den koster kassen. 😕 Men ønske kan man jo altid. 🙂

   Reply
 • Koh-I-Noor (Bettina)
  26. januar 2013 at 06:20

  Den er rigtig flot. Tænk lige på hvor meget mere fornøjelse du vil få af den, hvis du køber den nu 😉

  Reply
  • Catarina
   26. januar 2013 at 07:11

   @Bettinna – Det er selfølgelig rigtigt 🙂 Men på den anden side, efter lige at have læst der Nette skriver i ko,mentoren her neden under, og jeg selv efterfølgende har løste en del. Nettet, er jeg nu ikke så sikker på at skal have én.

   Reply
 • Mette
  26. januar 2013 at 06:29

  Min Pode ønskede sig også Canada Goose jakke.. lige indtil hun så, hvordan pelskraven bliver til… så skulle hun ikke længere ha’ sådan en jakke.

  Reply
  • Catarina
   26. januar 2013 at 07:13

   @Mette – Tak for infoen. Jeg har selv lige læst en den på nettet og det er bestem ikke skøn læsning, så den er nok droppet, som binterjakke. Jeg må på jagt igen.

   Reply
 • Lone
  26. januar 2013 at 07:22

  Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan pelskraven bliver til på frakken. Producenten skulle næsten have at vide, hvorfor man fravælger den. Desværre er der alt for mange, som blæser på dyrenes skæbne, før deres pels lander på en ellers smuk frakke.

  For flot er frakken 🙂 Jeg håber, du finder en lignende.

  Reply
  • Catarina
   26. januar 2013 at 07:28

   @Lone – Jeg var også lidt overrasket over alt det jeg læste og jeg synes at det er forkasteligt at sådan et firma ikke opføre sig anstændigt. Jeg vil meget meget heller have en faike pæls på kraven end en som er blevet til på en ret grusom måde.

   Jeg må på jagt igen og måske jeg finder en der ligner og som har en faike pæls eller slet ingen.

   Reply
 • Karin
  26. januar 2013 at 09:24

  Jeg forelskede mig også i en vinterjakke fra Canada Goose, havde ikke lige råd, og så efterfølgende, hvordan de laver pelsen. Det giver stof til eftertanke.
  Der var fornylig noget omkring Bestseller. Heldigvis blev det afblæst efter endnu en analyse. Vi skal være vågne.
  Håber du finder en vinterfrakke/jakke du igen kan drømme om 😉

  Reply
  • Catarina
   26. januar 2013 at 15:48

   @Karin – Ja, det er lidt af et problem og de skriver godt nok at de overholder gældende lovkrav, så man kan godt blive lidt forvirret. Bestseller var jo ikke så slem som først antaget, måske denne også bare er blæst lidt rigeligt op. Jeg ved det ikke, men venter, læser og tænker lidt. 🙂

   Reply
 • Bot
  26. januar 2013 at 15:38

  Jeg købte en i sort i november og jeg er så mega meget lykkelig glad for den. Den er bare varm og dejlig og ikke tung. GØR DET Cat, du vil ikke fortryde.

  Reply
  • Catarina
   26. januar 2013 at 15:54

   @Bot – Måske, men med det ting der er komme frem ang. pelsen på hætten, så ved jeg nu ikke om det er en jakke for mig.

   Reply
 • Bot
  27. januar 2013 at 10:13

  Hvad er det med pelsen ?

  Reply
  • Catarina
   27. januar 2013 at 10:38

   @Bot – Bare søg på Google og der kommer masser af artikler og Youtube op, at de ikke fanger dyrene på “human” måde.

   Reply
 • Bot
  27. januar 2013 at 15:48

  pis oz, godt jeg ikke havde set det inden.
  Men altså, stadigvæk en fantastisk frakke 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. januar 2013 at 16:26

   @Bot – Det er det nemlig, men træls at de ikke bare soder en fake pels på. Det ville i hvertfald være glad for. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar