Skål i skivet’

4. februar 2013

Er lige landet og mandagen er vel overstået. Det første jeg gjorde da jeg kom inden for døren var, at hænge en maskinfuld tøj op, som lige var blevet færdig 5 min. før jeg kom hjem (hurra for tidsindstilbare vaskemaskiner) og så stak jeg hovet ned i fryseren og fant lidt frosne jordbær, som sammen med en banan og en god stor sjat skummetmælk, hurtigt blev forvandlet til en dejlig smoltine af stavlenderen.

Skål i skivet’ eller noget 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Lone 5. februar 2013 at 08:36

    Hvor er det et smukt billede. Så fint med det knaldrøde sugerør til de rosa farver 🙂

    • Reply Catarina 5. februar 2013 at 11:28

      @Lone – Tak skal du have – det var nu bare lige en hurtig indskydelse at snuppe et billede. 🙂

    Skriv en kommentar