Skål i skivet’

4. februar 2013

Er lige landet og mandagen er vel overstået. Det første jeg gjorde da jeg kom inden for døren var, at hænge en maskinfuld tøj op, som lige var blevet færdig 5 min. før jeg kom hjem (hurra for tidsindstilbare vaskemaskiner) og så stak jeg hovet ned i fryseren og fant lidt frosne jordbær, som sammen med en banan og en god stor sjat skummetmælk, hurtigt blev forvandlet til en dejlig smoltine af stavlenderen.

Skål i skivet’ eller noget 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Lone 5. februar 2013 at 08:36

    Hvor er det et smukt billede. Så fint med det knaldrøde sugerør til de rosa farver 🙂

    • Reply Catarina 5. februar 2013 at 11:28

      @Lone – Tak skal du have – det var nu bare lige en hurtig indskydelse at snuppe et billede. 🙂

    Skriv gerne en kommentar