Menu
Hverdagen

Morgen flittiglise

Efter bader opdagede jeg at jeg var løbet tør for brød til madpakken. Så hvad hør en morgenfrisk? Tja, da nu brødet er så let at lave og heller ikke skal bage i mere end en time, skyndte jeg mig at rører alle ingredienserne sammen og smed det i ovnen. Der står det nu og om 15 minutter, er det færdigt.

20130205-071104.jpg

Frisk og lunt brød med i madpakken, det er vist ikke det værste jeg kan udsætte mig selv for. Og så på en tirsdag. Hvad skal det ikke enden med, når slutningen af ugen rammer. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    5. februar 2013 at 11:30