Menu
Hverdagen

Sikke en fart der er på drengen

På jobbet jonglere jeg jo med en stor del af Adobe pakken og det er jo grafiske tunge programmer og selvom jeg har 8 GB ram i og en 3.6 GHz processor, så er det ikke programmer som lige starter op på 5 sekunder. Før nu 🙂

Jeg har nemlig endelig fået en SSD-disk i det store mosnster her på kontoret, men ikke nok med det, de (jobbet) mente osse det var mere end rimeligt jeg fik en i min private bærbare.

Er I vimmer hvor sådan et par tunge grafiske programmer bare starter hurtigt. Der går ikke mere end maks 5 sec. så er Photoshop klar til brug, og alle andre almindelige programmer er også i gang, næsten før jeg har fjernet musepennen fra ikonet.

Jeg elsker altså at der ingen ventetid er for at lave nogle hurtige justeringer.

Nu magler jeg bare lige at få de private ting over på den bærbare, så er jeg flyvende. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

8 Kommentar

  • Catarina
    5. februar 2013 at 16:21