Menu
Hverdagslivet...

Sikke en fart der er på drengen

På jobbet jonglere jeg jo med en stor del af Adobe pakken og det er jo grafiske tunge programmer og selvom jeg har 8 GB ram i og en 3.6 GHz processor, så er det ikke programmer som lige starter op på 5 sekunder. Før nu 🙂

Jeg har nemlig endelig fået en SSD-disk i det store mosnster her på kontoret, men ikke nok med det, de (jobbet) mente osse det var mere end rimeligt jeg fik en i min private bærbare.

Er I vimmer hvor sådan et par tunge grafiske programmer bare starter hurtigt. Der går ikke mere end maks 5 sec. så er Photoshop klar til brug, og alle andre almindelige programmer er også i gang, næsten før jeg har fjernet musepennen fra ikonet.

Jeg elsker altså at der ingen ventetid er for at lave nogle hurtige justeringer.

Nu magler jeg bare lige at få de private ting over på den bærbare, så er jeg flyvende. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

8 Kommentar

 • Bot
  5. februar 2013 at 16:19

  Så skal du prøve det på den nye iMac med fusion drive – vupti, så er vi kørende 🙂

  SVAR
  • Catarina
   5. februar 2013 at 16:21

   @Botte – Jeg skal ikke have iMac, med den smule jeg bruger en computer privat. Men hvis jeg sad og skulle arbejde intens ved sådan en hverdag herhjemme, så var det klart en jeg ville kikke på. 🙂

   SVAR
 • Pernille
  5. februar 2013 at 22:13

  Det lyder lækkert 🙂

  SVAR
  • Catarina
   6. februar 2013 at 06:51

   @Pernille – Det er det bestemt osse. 🙂

   SVAR
 • Nola
  5. februar 2013 at 23:11

  Der findes ikke noget bedre end når det bare svupper derudaf. Skøn, det giver en helt anden arbejds energie 😉 Og dejligt at firmaet kan se hvad du har behov for!

  SVAR
  • Catarina
   6. februar 2013 at 07:00

   @Nola – Jeg er vild med at der ingen ventetid er, når jeg arbejder. Det gør det hele lidt sjovere. 🙂

   SVAR
 • Mette Bech
  11. februar 2013 at 19:18

  SSD er det nye “sort” i vores firma og det er da også klart en fordel, når man har tunge programmer der skal startes op. Desværre er de ikke ret holdbare, så sørg for at gemme dine vigtige dokumenter et andet sted. Bare et godt råd, der er så ærgerligt at miste noget pga. diskfejl.

  SVAR
  • Catarina
   12. februar 2013 at 06:33

   @Mette – Mange tak for tippet. 🙂

   Op jobbet ligger vores alle vores dokumenter på en server og det er kun programmer jeg har lokalt og herhjemme er vi vist sådan nogle sim går men livrem og seler, for vi har en netværkvhardisk og ud over det en ekstrem, som der bliver taget backup til en gang om måneden og den ligger i et brandsikret skab. 🙂

   Troede faktisk de holdt længere end de roterende, netop fordi der Inge mekaniske dele er i SSD diske. Men du gjorde mig lige lidt klogere. Tak. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar