Menu
Livet

Den ville passe fint til formålet

Inden længe, er det tid til at tage cyklen frem og bruge den som transportmiddel til og fra arbejde. Jeg har ikke mere end 12,4 km hver vej så der er ingen undskyldning. Der er fine bademuligheder på jobbet, så jeg skal bare sørge for, at have noget ordentligt skiftetøj (læs kontortøj), hår timmeling, mackup og sko med.

Jeg har kikket på den rygsække jeg har, ja jeg har kun en, og den opfylder faktisk ikke mine behov for en rygsæk som sidder ordentligt på ryggen, samtidig med at den skal rumme det jeg skal have med.

Jeg har i de seneste dage kikket på mange forskellige rygsække og er nu nået frem til, at denne model, opfylder mine krav til en rygsæk som kan rumme mine ting og samtidig side godt på ryggen, så den ikke genere cykleriet.

20130205-204821.jpg
~Osprey Talon 22, som rummer 22 liter

Jeg glæder mig til at komme i gang, både fordi det giver en god og daglig motion, men også fordi jeg får blæst hovedet igennem, inden jeg lander hjemme. Og med kun 12,4 km hver vej, er det jo oplagt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

  • Catarina
    6. februar 2013 at 06:51