Der mangler ligesom noget

11. februar 2013

20130211-200247.jpg

Jeg har lige smidt de sidste tulipaner ud. De kunne simpelthen ikke mere, men altså, det gør så lige at langbordet, nu står gabende tomt hen uden blomster af nogen art. Jeg må vil heller se om jeg ikke kan finde lidt friske i morgen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Nola 11. februar 2013 at 22:49

  Du har ret, man vænner sig lynhurtigt til farver og smukke former i blomstervaserne.
  God jagt efter nogle nye imorgen .-)

  • Reply Catarina 12. februar 2013 at 06:34

   @Nola – Tak skal du have. Jeg er sikker på at jeg finder en bunke jeg gerne vil have. 🙂

 • Reply Pernille 12. februar 2013 at 10:22

  Det er sjovt som manglende blomster kan virke helt forkert 🙂

  Billederne fra julefrokosten er rigtig sjove. Det må have været en fantastisk aften 🙂

  • Reply Catarina 12. februar 2013 at 16:22

   @Pernille – Ja, det er underligt som man vender sig til at have et par buketter hist og her. 🙂

   Det var en sjov og udfordrende aften. 🙂

  Skriv gerne en kommentar