Menu
Livet

Hvor er jeg glad for at jeg ikke skal igennem Odense om morgenen

Min ene kollegas bil dødede næsten i går og endte derfor på værksted iindil i morgen, hvo den atter skulle være klar. Det trælse er, at der for ham ikke går busser ud til jobbet og da han ydermere har han søn i denne uge og han gør i børnehave, i den stik modsatte retning af hvor de bor, tilbød jeg at komme og hente han og sønnen, så lillemanden kunne komme i børnehave og han på job han have nogle møder som ikke kunne flyttes).

IMG_1025

Jeg kørte herhjemme fra i rimelig tid, men for pokker en morgentrafik der var – jeg tror jeg holdt ved amtlige lyskryds hele vejen derind. Bedre blev det ikke da vi skulle ud med lillemanden, der var det lige så slemt og vidre derfra på job.

Da vi alligevel holdt så mange steder, kunne vi lige så godt gøre holdt hos TDC erhverv på vejen og hente lidt nyt legetøj til kontoret, i form af en ny iPhone 5 samt et nyt heatset. Det gjorde dog turen lidt sjovere. 🙂

TDC

Alt i alt tog turen næsten 1 1/2 time og i morgen tidlig er det samme tur. Men man må jo hjælpe hvor man kan og jeg kan jo selv havne i den situation engang og så er det godt at have lidt på pluskontoen. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    15. februar 2013 at 06:39