Mens solen strømmer ind af vinduerne

14. februar 2013

..mærker jeg varmen brede sig på mine kinder. Jeg sidder lige og drømmer om en rejse vest på til næste vinter. Helt derover hvor vejret er dejligt varmt og hvor fiskene i vandet er farvestrålende. Tror jeg heller på spare en smule op, for hold da op, hvor jeg altså godt gad. 🙂

1234

5786

Alle billeder er lånt fra Lonly Planet.

Og Søren kan jeg helt sikker nemt lokke med derover til det lille land i Sydamerika, med caribien som hav . 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Annemette 14. februar 2013 at 20:16

  Det ser laekkert ud 🙂

  • Reply Catarina 15. februar 2013 at 06:39

   @Annemette – Ja, ikke. 🙂

 • Reply ‘Ferie for alle’ tur retur 6. maj 2014 at 16:24

  […] vi er klar til endu et par længere udenlandsrejser. Desværre havde de ikke noget om Belize, som vi rigtig godt kunne tænke os at besøge. Men så havde de lidt om Cuba, som også står […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.