Menu
Hos os

Grå lørdag med solskin på

Det kan godt være at lørdagens vejr er en grå og grumset affære, men her hvor jeg er skinner solen. Alle mine mænd er hvor de skal være, soldaten fra sandkassen sammen med Rikkepigen, ældstemanden i København, hvor han nu kan kalde sig Danmarksmester i curling, yngstemanden har vinterferie, mine forældre er hjemvendt efter en dejlig laaaang ferie i Thailand, Søren sidder her ved siden af mig efter en uge i Sarajevo og jeg har lang weekend.

Hvilken vidunderlig lørdag at vågne til. 🙂

Og så taler vi ikke om, at naboen et par huse herfra, er ved at få fældet nogle meget store nåletræer og der derfor er en larm af motorsave af den anden verden.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Pernille
  16. februar 2013 at 09:17

  Meget store fældede nåletræeer, må give endnu mere plads til sol 🙂

  Det er dejligt at vide alle er, hvor de skal være. Tillykke med mesterskabet og god lørdag 🙂

  SVAR
  • Catarina
   16. februar 2013 at 09:19

   @Pernille – Jeg er sikker på at de bliver glade for at få de træer bæk, for deres forhave har virkelig været underbelyst af de træer. Vi har dog ikke været generet af dem, da vi ikke er direkte naboer til dem.

   God weekend til dig og familien. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar