Menu
Motion

TeamQ er en realitet

Det der cykelhaløj hvor vi er et par tossede Qvinder der den 1. Juni skal cykle 112 km, skulle sættes lidt i system (for sådan er jeg jo, et system og ordensmenneske 😉 ).

Så jeg fik oprettet et hold, hvor de andre så bare skulle tilmelde sig og 2 værelser på Hotel Niels Juel i køge er også reserveret. Jeg kunne se på deres hjemmeside at alt faktisk allerede var optaget fra om lørdagen af, så jeg turde ikke løbe an på at alt var væk inden vi nåede dertil. Der kommer måske en enkelt tilmelding mere, men jeg har sikret mig med hotellet, at det er ok at lave en opredning på det ene af værelserne.

Jeg glæder mig allerede og åbner virkelig at vejret viser sig fra en lidt mere mild side, end sidste år.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

  • Catarina
    17. februar 2013 at 08:05