TeamQ er en realitet

16. februar 2013

Det der cykelhaløj hvor vi er et par tossede Qvinder der den 1. Juni skal cykle 112 km, skulle sættes lidt i system (for sådan er jeg jo, et system og ordensmenneske 😉 ).

Så jeg fik oprettet et hold, hvor de andre så bare skulle tilmelde sig og 2 værelser på Hotel Niels Juel i køge er også reserveret. Jeg kunne se på deres hjemmeside at alt faktisk allerede var optaget fra om lørdagen af, så jeg turde ikke løbe an på at alt var væk inden vi nåede dertil. Der kommer måske en enkelt tilmelding mere, men jeg har sikret mig med hotellet, at det er ok at lave en opredning på det ene af værelserne.

Jeg glæder mig allerede og åbner virkelig at vejret viser sig fra en lidt mere mild side, end sidste år.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Susanne 16. februar 2013 at 13:16

  Jamen så kan det da være man skulle tage en tur til Køge den dag og se giraffen komme i mål. Det er super sejt, håber vejret er med Jer og det bliver en super tur.

  • Reply Catarina 16. februar 2013 at 14:51

   Tak Susanne 🙂 og ja, det kunne da være hyggeligt at hilse på dig 🙂

 • Reply Helle 16. februar 2013 at 14:57

  Fedt! Jeg får helt lyst til at komme ud at køre Tøserunden igen (jeg har kørt det 4 gange før). Desværre falder det sammen med vores Bianchi Melfar 24, hvor jeg også gerne vil være med. Så det bliver ikke i år.

  • Reply Catarina 17. februar 2013 at 08:05

   @Helle – Ja, jeg kan jo huske at du fortalte sidste år, at vejret altid havde været godt når du deltog i tøserunden. Ærgerligt at det falder sammen med jeres 24 timer. 🙂

 • Reply Nola 16. februar 2013 at 21:01

  flot, så er der styr på det!

  • Reply Catarina 17. februar 2013 at 08:05

   @Nola – Nemlig. 🙂

 • Reply På tirsdag sker det 2. marts 2013 at 19:01

  […] er noget galt med bilen. Næ det er fordi jeg jo skal have noget motion og fordi der snart er en Tøserunde der venter d. 1 juni og jeg skulle jo gerne have lidt kilometer i benene i år og ikkekøresom […]

 • Skriv en kommentar