Menu
Motion

Fra ustruktureret til struktureret

Lige nu er mit løb ikke særligt struktureret, jeg løber sådan lidt på må og få. Fra mandag uge 7 bliver jeg dog nød til, målrettet mit løb imod de to ½ maratons, jeg i maj måned skal deltage i. Jeg har tænkt at følge dette program, da det egentlig ser ud til at være “lige ud af landevejen” 😆

loebeplan.jpg

16 kommentar

 • Helle
  7. november 2007 at 12:02

  Hold da op Catarina, det er langt! 🙂

  Reply
 • Catarina
  7. november 2007 at 12:15

  Nåå så langt er det nu heller ikke 😛

  Reply
 • Lenore
  7. november 2007 at 13:40

  Hvor er du sej! Held og lykke med det… 🙂

  Reply
 • Catarina
  7. november 2007 at 14:01

  Lenore, mange tak skal du have 🙂

  Reply
 • Stine
  7. november 2007 at 16:11

  Bare jeg havde din disciplin…! 🙂

  Reply
 • judith
  7. november 2007 at 17:04

  Jeg har aldrig kunnet finde ud af at løbe:-) Hold da helt op, jeg syns det er ret så flot må jeg nok sige. Så held og lykke herfra.

  Reply
 • Catarina
  7. november 2007 at 18:15

  Stine, det kan du få 😉

  Judith, tusinde tak for det 😀

  Reply
 • Stine
  7. november 2007 at 19:13

  Ja, og jeg ville også gerne. Men jeg tror, at min rygrad er lidt for slatten lige nu 😉

  Reply
 • Catarina
  7. november 2007 at 19:18

  Stine, ja så er det nok ike så let 🙂

  Reply
 • Stine
  7. november 2007 at 23:21

  Nej – jeg har løbet før og jeg tror det kunne give mig et energiboost nu hvor jeg skal til at skrive opgave og læse til eksamen. Man burde finde et begynderprogram og gå igang på en fornuftig måde. Det tænker jeg hver gang jeg læser om dine ture – men rygraden er vist lige slap nok… :s

  Reply
 • Catarina
  8. november 2007 at 06:18

  Stine, ja det giver energi – og når du har løbet før, så kan du nok hurtigt komme op i “gear” igen 😉

  Reply
 • Perle
  9. november 2007 at 09:17

  Det ser jo ud til at være lige til, men jeg når nok ikke op på at kunne købe 21 km. En rest bækkenløsning vil nok sætte en stopper for det. 🙂

  Stine, Catarinas løbeglæde der udstråler sig i hendes indlæg fik også motiveret mig til at løbe igen. Og nu er jeg ude 3 x 5 km om ugen. Så lidt har også ret 🙂

  Reply
 • Catarina
  9. november 2007 at 10:41

  Perle, av..ja så skal du passe på at det ikke forværres og som du selv siger “lidt har også ret” 🙂

  Reply
 • conny
  11. november 2007 at 12:32

  Flot løbeskema, flot mål med halvmaraton. Og flot blog, som jeg er kommet til ad kringlede bloglæserveje – sådan går det jo tit.
  Jeg har før løbet ganske fast tre gange om ugen. Det var faktisk, da børnene var mindre. Nu, hvor de er store – og den ene flyttet for sig selv – synes jeg, at tiden er blevet sværere at finde.
  Hvordan når du at løbe 10-14 km på en hverdag? Jeg har svært ved at komme ud før efter 18, og så er det godt nok træls at skulle løbe 1-1,5 time, før madlavningen kan gå i gang. Og jeg er altså sådan stillet, at det er mig, madlavningen hænger på. Jeg orker i hvert fald ikke at lave det om nu efter tusse-mange år. Og det er min egen fejl. Og måske er mit ønske om at løbe mere og længere ikke stærkt nok.

  Nå, nok om mine trængsler. Jeg vil gemme din side og håbe på, du får skrevet mere om dine forberedelser til halvmaraton. Pøj pøj!

  Reply
 • Catarina
  11. november 2007 at 12:51

  Conny, velkommen til her og tusinde tak for roserne 😳

  Jeg løber 99% af tiden tidligt om morgenen kl. 05:00. Når jeg går i gang med ovennævnte skema i februar, bliver tirsdag den da hvor vækkeuret ringer lidt tidligere en normalt og torsdag vil jeg løbe når jeg kommer hjem fra arbejde, altså fra ca. kl. 16:45 – 18:00.

  Jeg står også for det meste af madlavningen herhjemme, men er så heldig stillet, at det fuldstændig er op til mig, hvad vi skal have og hvis jeg siger, at den står på smør-selv-rugbrød de næste 10 torsdage, så er det sådan. Det er sådan det kommer til at blive 😀

  Reply
 • Stine
  11. november 2007 at 15:48

  Det er netop Catarinas løbeglæde der i den grad smitter af, det er så dejligt at læse om. Der er bjergmarathon i Aabenraa hvor mine svigerforældre bor lige efter jeg har været til eksamen i juni, det kunne være fedt hvis jeg kunne træne mig selv op, men lad os nu lige se ad – lige nu knokler jeg med problemformulering, jeg synes ikke det er så nemt at få hul på den… :s

  Reply

Skriv en kommentar