Menu
Motion

Jeg måtte vende om

Mig copyJeg vågnede af mig selv til helt normal tid i morges og klarede mine lille morgenrutine, inden jeg loppede ud i bryggerset hvor jeg iførte mig løbetøjet. I dag, pga. “varmen”, kun der to lag på overkroppen, hvor jeg de sidste mange dage har været nød til at have en tynd kortærmede svedtransporterende t-shirt inden under den tynde langærmede t-shirt og løbejakken. Jeg kom ud og da vi jo har et fint og rent fortovet, opdagede jeg ikke det var glat, før end jeg satte i løb. Inden for et par hundrede meter, var jeg ved at skvatte 3 gange, så jeg kunne godt se, at det ikke var forsvarligt at løbe længere. Tilbage igen og gøre mig færdig til kontoret. Men masser af hygge og te blev det til, inden jeg trillede afsted.

I torsdags (der stammer billedet fra), hvor jeg også var nød til at løbe en tur om eftermiddagen, da det var for glat til morgenløb og i dag bliver det også et eftermiddagsløb. Jeg er egentlig ikke så glad for at løbe om eftermiddagen, men der er ikke andet for, når jeg nu ikke kunne komme afsted i morgen. Så hvis I spørger mig, så må det glatte føre godt snart stoppe igen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  12. januar 2016 at 07:23

  Jeg må til at stå tidligere op, tjekke sms, altså bede yngste om at sende sms hvis svigersønnen er ude at salte.
  I går mandag begyndte saltningen kl. 2.30 her i området, så folkene kunne blive klar til normal arbejdsdag kl. 7.00.
  Frosten kommer igen i aften og et stykke tid frem, hvis der så kommer sne, vil det hjælpe dig eller 🙂
  Du er så sej du kommer af sted når det er så mørkt. Jeg foretrækker aktivitet når det er lyst, derfor er vinteren hård ved mig på den konto 😉 alt for få lyse timer.

  Reply
  • Catarina
   12. januar 2016 at 15:37

   Her kommer de først og salter lidt over 6 hvis vi er heldige og når de skraber sne, så er det langt op af formiddagen, hvis de i det hele taget kommer her forbi, men sådan er der at leve uden for de større byer. 😉
   Det er bedre at løbe i sne, en på is, men jeg overvejer lige lidt alternativer eller hjælpemidler, men det skal jeg nok fortælle mere om hvis de bliver til noget. 😉
   Jeg synes også at jeg mangler lys,men faktisk synes jeg også det hjælper at komme ud så tidligt om morgenen, den friske luft og mørket, gør at jeg føler dagen er en tand bedre. 😉

   Reply
 • Miri
  12. januar 2016 at 12:34

  Nej, man skal passe på derude – det er spejlglat.

  Reply
  • Catarina
   12. januar 2016 at 15:38

   Velkommen til bloggen her og ja, det er den nemlig Miri 🙂

   Reply

Skriv en kommentar