Menu
Livet

Første weekend efter ferien

Smukt og lyst er det derude i verdenen og jeg nyder det så længe det vare

DSCF6991 copy Weekenden, den første, siden feriens endelige og den første i det nye år, er nu efterhånden mere end 3 timer gammel og hold nu op hvor jeg nyder den. Sne har vi også fået, ikke så meget, men lidt har også ret, selvom det nu allerede virker som om der er tø i luften. DSCF6993 copy Weekenden har ingen planer andet at der skal provianteres en smule, men det tager Søren sig af i morgen formiddag og det betyder så også at jeg får lidt Catarina-tid, hvilket jeg slet ikke er ked af. Jeg ender såmænd nok med at tage en sving om med klude og vand, mens Mads & Monopolet flyder ud af højtalerne.

8 kommentar

 • Layoni
  8. januar 2016 at 17:22

  Hvor bor I altså bare lækkert. Jeg er så misundelig på den udsigt, og fornemmer hvor stille og roligt der er hos Jer 🙂 hvor må der være meget dyreliv, og det er lige mig 🙂 men må selvfølgelig ikke klage, for jeg bor virkelig så tæt på naturen, at jeg bare kan tage cyklen og kamera, og få taget nogle gode billeder af dyr og natur. I kører da indimellem over grænsen, og jeg bor tæt på Gråsten, så måske du lidt kan fornemme hvor meget natur og vand jeg er omgivet af, for naturen er virkelig noget af det smukkeste her i omegnen 🙂 du ønskes en dejlig afslappende weekend Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2016 at 18:39

   Helt roligt er der nu ikke, for det er jo i udkanten af et villakvarter vi bor, men heldigvis nettop i udkanten og derfor er der til den ene side kun natur og ingen boligere. Vi har ikke så mange dyr, men ca 400 m herfra er der en af mange skove og der er der råvildt og der kommer ikke ret mange mennesker, så den ser man næsten hver gang man er derover. Dog er der ikke meget råvildt på Fyn, da der for en del år siden var en eller anden sygdom som tog livet af mange og de kommer ikke ligesom tilbage af sig selv, da der det ikke er muligt for dyrene at krydse broerne. 😉
   Jeg kan forestille mig at du har noget mere natur der hvor du bor, og jeg har da været i Gråsten og synes det var skønt dernede.
   Du ønskes også en god weekend her fra Fyn af Layoni og mange tak for dine smukke ord. 🙂

   Reply
 • Karin
  9. januar 2016 at 08:22

  Dejlig med weekend. Den “smager” så dejligt, og nu har vi fået lidt mere sne, ikke så overdrevet, men det er det.
  Dejligt fad du har på langbordet, er lige lidt nysgerrig, er det ler eller er det træ?
  Ønsker dig en fantastisk weekend, og husk nu du skal stå på P4 til Mads & Monopolet. 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2016 at 10:09

   Weekender er nogle dejlige afslutning på en god uge, det er ligesom om det er belønningen for at tage afsted hver dag. 😀
   Fadet på bordet er lavet af træ og lakeret udenpå med hvid maling/lak. Jeg mener jeg engang købte det i IKEA og normalt har jeg et par bloklys på den, men jeg er løbet tør og må ny nøjes med et par stager med fyrfadslys. 😉

   Reply
 • Therese
  9. januar 2016 at 09:21

  Åh ja, weekenden falder på et tørt sted og det er bare om at nyde den. Jeg er glad for at Monopolet er tilbage. Jeg gemmer den altid til lørdag og søndag aftens luftetur med Max. Så er det uden afbrydelser 😀

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2016 at 10:16

   Ja, det er dejligt at Monopolet er tilbage og det gør lørdag formiddag en smule bedre. Forstår så udemærket at du gemmer den til aften, for så er der tid til at lytte, for med et par små tumlinge som i den grad er udhvilet en lørdagformiddag, bliver der ikke meget tid tilovers 😀

   Reply
 • Liselotte
  9. januar 2016 at 09:22

  Jeg har droppet klud og spand, men kaffe, strik og computer holder mig med selskab sammen med Mads & Monopolet denne formiddag. God weekend til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2016 at 10:17

   Jeg nøjes med at vaske vinduerne, resten er droppet, eller næsten, for sengetøjet kom lige et smut i maskinen 😉
   Også en god weekend til dig og dine 😀

   Reply

Skriv en kommentar