Menu
Hverdagen

Første sne i 2016

Hvor er det bare vidunderligt a der her til morgen da jeg steddede udenfor iført løbetøj lå et lille fint lag sne. At det så var en lille smule glat på udsatte steder, betød ikke så meget, bare det, at det lille fine drys sne som lå der og som dalede stille ned over mig, gjorde at det hele virkede lysere og mere tyst.

DSCF6989 copy

Nu er jeg landet på kontoret og sneen drysser fortsat stille ned, ikke at det er meget, men lidt har også ret. Solen er nu brudt frem, så det lette snelandskab ses tydeligt fra de store panoramavinduer på kontoret, .

I søndags var jeg ikke meget for, at den dejlige lange vinterferie skulle slutte, men så snart jeg trådte ind på kontoret, var det nu alligevel rigtig dejligt, at hverdagen igen var i gang. Og nu med lidt hvidt pynt.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Mette
  6. januar 2016 at 09:56

  Vi sidder også her på kontoret og nyder at verden er lidt lysere med det fine hvide drys. I morgen forventes en hel del heroppe og det er imødeset med længsel 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. januar 2016 at 15:44

   Det ville være så fedt hvis vi fik en stor bunke sne, inden de igen lover varmegrader 🙂 Her har det smådrysset det meste af formiddagen og jeg håber på mere, men det bliver nok jer der får det meste 😀

   Reply
 • Therese
  6. januar 2016 at 10:59

  Jeg nyder at kigge ud på den dryssende sne, og Max har lige været ude at løbe en tur i haven – han eeelsker sne 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. januar 2016 at 15:45

   Det er altså noget pænere med lidt sne på verdenen end alt det grå som har hersket i snart mange uger. 😀

   Reply
 • Karin
  7. januar 2016 at 17:46

  Vi kiggede også ud, og så det dryssede, det skete overmiddag hos os, det gav ingen hvide veje og behov for snerydning, men små hvide pletter hist og pist på jorden.
  Det kender jeg godt, altså det med tankerne på sidste feriedag, lysten er på et lille sted, men når man så er tilbage på pinden/hverdagen, så er det nu skønt.

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2016 at 16:31

   Det er så fint derude og hold nu op hvor det lysner og gør en og godt humør. Det er nemlig dejligt at hverdagen igen har indfundet sig til trods for at ferier nu er noget dejligere. 😀

   Reply

Skriv en kommentar